Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hooked on You: A Dead by Daylight Dating Sim Çıkış Yaptı

 
 
Behavior Interactive, romantik temalı görsel roman niteliğinde Hooked on You: A Dead by Daylight Dating Sim'i PC için Steam üzerinden yayınladı. Oyun şu anda 49,00 TL'den satışta.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:
 
Tuhaf bir adanın sahilinde uyandın. Hafızan silindi ve ceplerin bomboş. Etrafta kimseden eser yok. Tabii yakındaki kumsalda voleybol oynayan dört neşeli Katil hariç...

Sen kimsin? Buraya nasıl geldin? Okyanus neden seninle konuşuyor? Bu karanlık ve komik macerada flört ederken, şakalaşırken ve onların kalplerinde yer edinirken bu gizemleri açığa çıkar ve o karakterlerin neden böyle davrandıklarını öğren. Ama sakın kelimelerine dikkat etmeyi unutayım deme. Bu Katiller romantik oldukları kadar tutkulu ve güçlüler; bu tahrik edici rüya sandığından çok daha çabuk şekilde bir kâbusa dönebilir. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hooked on You: A Dead by Daylight Dating Sim
Behavior Interactive Açık Dünya Bulmaca Oyunu Project S'i Duyurdu Marvel's Spider-Man Remastered Steam Deck ile Uyumlu Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız