Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Honor of Kings: World için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Tencent Games ve geliştirici TiMi Studio Group, mobil oyun Honor of Kings'e dayanan yeni açık dünya aksiyon RPG'si Honor of Kings: World için yeni bir çok oyunculu savaş fragmanı yayınladı.
 
Honor of Kings'in evrenine dayanan Honor of Kings: World, The Three-Body Problem ve daha fazlasıyla tanınan bilim kurgu yazarı Liu Cixin'den esintiler taşıyacak. Oyunda bizlere geniş bir açık dünya sunulacak ve bu dünyada gezip dolaşırken bir yandan da kendi yeteneklerimiz üzerinde ustalaşmaya çalışacağız. Hem hem atmosferiyle hem de aksiyon sistemiyle ön plana çıkmaya hazırlanıyor.
 
Oyun içerisinde farklı farklı keşfedebileceğimiz ortamlar ve mekanlar yer alacak. Bunun yanı sıra dikkat çeken karakterlerin ve daha fazlası oyunculara sunulacak.
 
Tanıtım videosunun açıklama kısmında ise şunlar yazıyor: Hazinelerin gömülü olduğu ve zorlukların ortaya çıktığı bir dünya. NVIDIA ile birlikte Honor of Kings World, keşfetmenizi bekleyen benzersiz, canlı ve sürükleyici bir açık dünya sunuyor.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Honor of Kings: World mobil fragman Tencent Games TiMi Studio Group
Güreş Oyunu WrestleQuest, 8 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor Haziran Ayında Çıkış Yapacak Tüm PC Oyunları: Tam Liste
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız