Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy için Yeni Oyun içi Görüntüler Yayınlandı

 
 
Avalanche Software tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından yayınlanacak olan Hogwarts Legacy'den yeni görüntüler bir teknoloji etkinliği sırasında paylaşıldı. Yazılım şirketi Autodesk tarafından yayınlanan bu görüntüler, oyun geliştiricilerine yapılan bir sunum sırasında ortaya çıktı.
 
Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen bu sunumda Hogwarts Legacy'nin sinematiklerini hayata geçirmek için Autodesk Maya ve MotionBuilder teknolojilerinin kullanıldığı belirtildi. Sunumun bir parçası olarak, iki öğrencinin bir hipogrifi (Efsanevi Yaratık) dizginlemeye çalışan karanlık büyücüleri izlediği yeni bir ara sahne paylaşıldı. 
 
Sunumda ayrıca geliştirme ekibinin oyunda karakterler oluşturmak için kullandığı araçları ve oyun içi karakter oluşturma ekranına yeni bir bakış atıldı.
 
Hogwarts Legacy'nin henüz net bir çıkış tarihi yok ancak Warner Bros Interactive Entertainment oyunun 2022'nin sonlarında piyasaya sürüleceğini bildiriyor.
 
İşte görüntüler
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
Rapor: Nintendo Bu Yıl Yeni Konsol Duyurmayacak Sherlock Holmes: The Awakened Remake için Tanıtım Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arnavut_efe

5.8.2022 08:44:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Avalanche Software, bu yapımcının bir tane elle tutulur bir oyunu olmaz mı ya.. Bu oyunu merak ediyorum. Ama bu adamlardan da şüpheliyim.
küçük oyun görünüyor yaptıkları ama gayet başarılı türüne göre, tabi bu ilk ciddi sınavları olucak bende merakla bekliyorum bu ekonomik şartlarda bile oyunu ilk çıktığı gibi alıcam

m.A.A.d city

5.8.2022 00:50:58

+2
Oyunun hikayesi Pakistan'da mı geçiyor?

mehmetalpertr

4.8.2022 23:38:03

0
Avalanche Software, bu yapımcının bir tane elle tutulur bir oyunu olmaz mı ya.. Bu oyunu merak ediyorum. Ama bu adamlardan da şüpheliyim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız