Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman'in Isı Güdümlü Çantası Güncelleme ile Resmi Olarak Silah Oluyor

 
Hitman'in bölüm bölüm yayınlanan ve ilk bölümü 13 Kasım 2018'de çıkan serinin ikinci oyunu Hitman 2 ile ilgili geçtiğimiz aylarda komik bir hata çıkmıştı. Bildiğiniz üzere gizlilik temalı olan bu oyunda ajanımız Ajan 47, gizlice girmek istediği bir yere giderken, bir adam tarafından fark edilmesi üzerine elindeki evrak çantasını fark eden kişiye doğru attıktan sonra bir hata oluştu ve çanta, sanki adamı takip ediyormuşçasına koridordaki köşeleri dönerek adamın kafasına çarpmıştı. Sosyal medyada popüler olan bu videoyu geliştirici firma da görmüş olacak ki oyunun 8 Ağustos'ta yayınlanacak olan güncellemesinde oyuna, yeni silah olarak "Isı Güdümlü Evrak Çantası" ekleyeceğini duyurdu.
 
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan "Hitman'in Düşüşü ve Yükselişi" adlı belgeselde şirketin CEO'su Hakan Abrak, Hitman 3'ün geliştirildiğini doğrulamıştı. Bahsi geçen "Çanta Atma" videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Hitman 2 Warner Bros Interactive Entertainment IO Interactive
Avrupa Nintendo Switch eShop Temmuz 2019 En Çok İndirilen Oyunlar VF Şampiyonluk Ligi 2019 Yaz Mevsimi Lig Aşaması Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

4.8.2019 23:19:44

0
İyice sandboxa çevirmişler :)

BSC Misafiri

4.8.2019 22:54:04

0
Komik olmuş. Da işte biraz ciddi bir seri için bana göre iyi olmamış.. Da zaten kim Contracts ciddiyeti bekliyor ki yeni yapımlarından :)

RealArek

4.8.2019 20:13:47

0
ısı güdümlü çantası yazısını görünce bi an çantada silah çıkıcak sandım :D çok merak etim acaba nasıl bişey yapıcaklar yeni çantayı güzel hata ama çanta hedefe kilitleniyo :D

HayvanGenli

4.8.2019 19:05:28

0
Çok güzel. Atmosferi de bozun. Güzel güzel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman 2
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız