Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman Dizisi Üzerinde Çalışılıyor

 
   Hulu, John Wick'in yazarı Derek Kolstad ile birlikte Hitman dizisi üzerinde çalışıyor.

   Deadline'ın haberine göre Hulu IO Interactive'in video oyunu serisini temel alacak dizi için Fox 21 ve Derek Kolstad ile bir takım oluşturdu. 
 
   2014'te vizyona giren ve 2019'da vizyona girecek John Wick filminin senaryolarını yazan Derek Kolstad dizinin pilot senaryosunu yazacak. Ek olarak Derek Kolstad, Adrian Askarieh ve Chuck Gordon ile birlikte yönetici prodüktör olarak da görev alacak. Proje Fox 21'den Bert Salke, Jane Francis, Gloria Fan, Kira İnnes ve Hulu'dan Jordan Helman tarafından denetlenecek.

   Hulu ve Fox 21 Hitman'in amiral gemisi bir dizi haline gelmesini umduğunu belirtti. 
 
   Ek olarak, Deadline haberinde iki Hitman oyunun daha geliştirildiğini, Hitman serisinin toplamda 25 milyon, son çıkan Hitman'in ise 7 milyon adet sattığını belirtti.
 
   IO Interactive CEO'su Hakan Abrak geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada bir sonraki Hitman oyunu için büyük ilerleme kaydettiklerini ancak 2018'de belli bir tarihe kadar oyunun detaylarına girmeyeceklerini söylemişti.
 
   Hakan Abrak,

  "Bir sonraki Hitman oyunumuz hakkında büyük ilerleme kaydettiğimizi, heyecan verici yeni özelliklerimiz olduğunu ve seride bazı ilklerin olacağını sizlere bildirmek istiyorum, size her şeyi anlatmak için de sabırsızlanıyoruz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman 2015 Square Enix Io Interactive Xbox One PlayStation 4 PC Action
Wolfenstein II: The New Colossus DLC Çıkış Tarihleri Açıklandı Take-Two Her Oyununa Mikro Ödeme Eklemeyi Planlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

14.11.2017 14:51:25

+1
Umarım her iki filmde düşülen hataya düşmezler. Her film aksiyon filmi olmaya çalıştı ama Hitman serisini oynayanlar ve sevenlerin bildiği bir şey var. Hitman'i Hitman yapan akıllıca yapılmış planlamalar ile gizlice hedefini öldürmesi hatta kaza süsü vermesidir. Zaten Hitman oyunlarında silahlar konuşmaya başladıysa bir şeyi yanlış yapıyorsunuz demek oluyor ama maşallah filmlerin hepsi düz aksiyon filmleriydi. Helikopter ile binaya dalma sahnesi bile vardı. House her seferinde nasıl seyircinin tıp ile ilgisi olmasa bile vay diyeceği şekilde çözümler buluyorsa ya da Sherlock nasıl davalarını çözüyorsa o tarzda bir dizi bekliyorum Hitman dizisinden.

alito

13.11.2017 23:35:17

0
Güzel hamle olmuş. Her bölümde yeni hedefleri gözüne kestiren Hitman gibi bir dizi formülünün tutacağı düşüncesindeyim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman (2016)
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız