Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman 3 Oynanış Fragmanı

 
IO Interactive, Hitman 3 için oynanış fragmanı yayınladı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

World of Assassination üçlemesinin dramatik son yapımında bir kez daha ikonik suikastçı Ajan 47 olun.
 
Ajan 47, Hitman 3'te kariyerinin en önemli kontratları için acımasız bir profesyonel olarak geri dönüyor. Ortalık sakinleştiğinde 47 ve yaşadığı dünya bir daha asla eskisi gibi olmayacak.

Yaratıcı fırsatlarla dolu egzotik, oldukça ayrıntılı yerleri ziyaret edin. Oyuncunun benzersiz seçimler yapabileceği, yeniden oynanabilirlik sunan elle tutulur ve sürükleyici bir oyun dünyasına hazır olun.

Hitman ve Hitman 2'deki tüm bölgeler Hitman 3'e aktarılabilir, böylece World of Assassination üçlemesindeki tüm oyunları oynama fırsatı yakalarsınız. Hitman 2'deki ilerlemeniz de Hitman 3 çıktığında doğrudan aktarılır.

 
Hitman 3 PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Stadia için 20 Ocak 2021'de çıkacak. Switch'e de bulut versiyonu gelecek. 
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman III IO Interactive PlayStation 5 Xbox Series X PlayStation 4 Xbox One PC
Prince of Persia: The Sands of Time Remake 18 Mart 2021'e Ertelendi VALORANT First Strike Turnuvası Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

9.12.2020 03:51:10

0
Hikaye mikaye yok, orada burada hazır 'set' bölümlerinde açık dünya oyun kafasında (nasıl istersen öyle yaklaş, kimi istersen o kadar öldür) taktiği millet yemedi, anlamıyorlar. Görseller yine cansız mankenler tadında karakterler, kütük gibi animasyonlar, world of warcraft seviyesinde düm düz duran decal detayları ile bezeli. Eminim inanılmaz kolaylarına geliyordur, ayrıca çeşitliliği arttırmak adına cömert olabilmelerini sağlıyordur bu "hadi bunu öldürdün, şimdi iskoçyada mehmeti öldür" yaklaşımı, ama oyun birde telefon oyununa dönüşüyor. Gir 2 kişiye suikast düzenle çık. Firmanın istediği de bu sanırsam (para harcatmak adına). Yoksa ayakları yere basan, bir biri ile bağlantılı, sadece bizim avcı değil, av da olabildiğimiz, semi-lineer bir kurgu (absolution ve öncesi gibi kısacası) yeni bir oyun motoru ile beraber çok güzel olurdu. Ama Glacier çok kötü be.

_GRKM_

8.12.2020 20:03:04

+2
az grafik ve animasyonları geliştirseydiniz be

iamburak

8.12.2020 19:45:50

+1
Absolution'dan sonraki oyunların bu kadar tutulmasına hem anlam veremiyorum hem de gıcık oluyorum Adamlar 3 oyunu da birebir kopya olarak çıkardı. Ne yenilik var, ne adam akıllı bir hikaye. Bir tek geçmişine dair bir şeyler öğrenebildik o kadar. Adamlar sırf açık dünyaya, grafiklere abandı gerisi boşverdi. Bu yapay zekayla oynamak hakaret gibi geliyor bana

Philipp_Plein

8.12.2020 18:04:46

+2
Grafik ve animasyonlar 2. oyun ile komple aynı. Bu seri glacier engine ile yapılmaya devam ettiği sürece teknolojik olarak yerinde saymaya devam edecek.

RealArek

8.12.2020 17:50:26

+1
Bu oyuna kimse 60 dolar vermez Hitman 2 resmen ne farkı var VR desteği dışında yok varsa ben görmedim dlc olarak satsalar daha çok alan olurdu zaten son oyunları artık gerçek hikayesi olan Hitman oyunu yaparlar diye düşünüyorum.

SOLID SNAKE

8.12.2020 17:25:55

+5
Güzel bir oyun serisi nasıl mahvedilir isimli çalışma. Hitman: Absolution'dan sonrası benim gözümde çöpten bile beter.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız