Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman 3 Epic Versiyonu Steam'den Eski Seviyeleri Ücretsiz Aktarmanıza İzin Verecek (Güncelleme)

 
Güncelleme: Epic Games CEO'su Tim Sweeney soruna baktıklarını açıkladı. Ardından IO Interactive geri adım attı ve Himan 1 ile 2'ye sahip olanlarının seviyeleri üçüncü oyuna aktarması için tekrar ödeme yapmalarının gerekmeyeceğinin garantisini verdi. Sadece oyunun çıkışıyla hemen olmayacak. İlerleye haftalarda yapılabilecek.
 
 
 
Orijinal Haber: Hitman 3 PC'de bir yıl boyunca Epic Games Store'a özel.

IO Interactive, önceki iki Hitman oyunundaki bölgelerin ve seviyelerin Hitman 3'e nasıl aktarılacağını detaylandırdı ve PC oyuncularını bundan pek memnun kalmayabilir.

Hitman 1'deki seviyeleri Hitman 3'e aktarmak için oyunun Epic Games Store versiyonuna sahip olmanız gerekli. Daha önce ücretsiz olarak sunulmuştu. Eğer kaçırdıysanız Hitman 1 GOTY Access Pass, Hitman 3'ü satın almış olanlar için ilk 10 gün kalıcı olarak ücretsiz verilecek. 10 günden sonra ücretli.
 
Hitman 2'deki seviyeleri Hitman 3'e aktarmak için yine Hitman 2 Access Pass'e ihtiyacınız olacak ve Hitman 3'ün çıkışından sonra 14 gün boyunca %80 indirimle satılacak ve ara ara indirime girecek.
 
Yani oyunların en pahalı sürümlerini daha önce Steam'den almış olsanız bile en azından Hitman 2 için tekrar ödeme yapmanız lazım. Hitman 1'i bedavaya getirme şansınız var. Hitman 1 ve 2 Access Pass fiyatları henüz açıklanmadı.
 
Önceki iki oyunun seviyelerini neden Hitman 3'e aktarıp oynamak isteyesiniz? Hitman 3 ile oyun motoru screenspace reflection ile birlikte güncellendi ve bu sayede ilk iki oyunun yansımaları iyileştirilecek. Ayrıca aynı verilerin kaldırılması ve yeni bir doku sıkıştırma metodu sayesinde oyunların boyutları büyük oranda küçülecek ve üç oyun toplamda 100GB yer kaplayacak.
 
IO Interactive, seviye aktarma planının kendi kontrolleri dışında gerçekleşen çeşitli koşullar sebebiyle değiştiğini ve böyle sonuçlandığını belirtti.
 
Deneyim puanı derecesi, bölgelerdeki ustalık seviyeleri ve açılabilirler, challenge ilerlemesi ve açılabilirler ve Elusive Target kıyafetleri ve açılabilirler gibi unsurları içeren Hitman 2 ilerlemesi oyun içi yerine IOI hesabı kullandığı için Steam'den Hitman 3 Epic Games Store versiyonuna aktarılabilecek.
 
Hitman 3 PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için 20 Ocak 2021'de çıkacak. Aynı tarihte Switch'e bulut versiyonu geliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak destructoid Hitman III IO Interactive PlayStation 5 Xbox Series X PlayStation 4 Xbox One PC
A Way Out Yönetmeni Microsoft'un Xbox Series X|S Konsolundaki İsim Tercihine Epey Bir Saydırdı Fallout: New Vegas Modu The Frontier Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

18.1.2021 07:28:27

0
Katılıyorum, bu direkt açık seçik çirkin oynamak. Başka bir şey değil. Ne demişler "if you don't pay for the product, you are the product". Buradaki epic savunucularına hayırlı epicler.

neytullah1

18.1.2021 01:53:51

0
iyi 1 almıştım ama 2 almamıştım, 3 ü almayı düşünüyorum bir şey kaybetmedim, 3ü alırım 1 zaten ücretsiz gelir 2 de yoktu zaten onada %80 indirimle alırım

:::LOSTPLANET:::

17.1.2021 07:35:14

0
Her platformdaki oyuncunun keyifle oynaması tabi hakkı fakat zamanlı da olsa bu exclusive konularinda "şuraya da çıkarsın daha çok para kazansın enayi mi?" söylemlerinin alti bos kaliyor.Bakın gördüğünüz gibi bazı firmalar için "siz oynamasanız satin almasanız da olur".Tabi bir de işin komisyon boyutu var.Dizi gibi bölümlere dağılıp satılan oyunlar diğer oyunlarda olduğu gibi Hitman'e de zarar verdi.

Johnny Silverhand

16.1.2021 22:56:05

+1
apple’a tekelcilik yaptığı için meydan okuyan epic steam’de oyun satamasın diye özel yapıyor. bir yıl sonra %80 indirimle alırız steamde np

BSC Misafiri

16.1.2021 20:10:26

+1
Güzel çakallık, takdir ettim.

FU-Frank Underwood

16.1.2021 18:02:28

0
ah şu BSC misafirleri yok mu :D ağzı var ama yüzü yok...

BSC Misafiri

16.1.2021 16:58:48

+2
quote:

Orjinalden alıntı: FU-Frank Underwood Epig bunu kasten yapıyor. Sony ile anlaşmaları var PC oyunculuğunu bitirmeye ant içmiş bu epig ve sony anlaşmalı pc oyunculuğunun zararına ne varsa yapıyorlar. zaten epig kurulduğundan beri sony fanboyluğu yapıyor, 20 senedir PC çöp diye ağlayan kimin CEO su. Şimdi gelip ee beleş oyun veriyorlar demeyin vururum ağzınıza.
Tabi koskoca firmaların işi gücü yok pc oyunculuğunu bitircekler planlar yapıyolar yıllardır bitmeyen pc oyunculuğunu bunlar bitirceklerine inanıyorlar yıllardır endüstrinin içindeki adamlar kendi ekmek yedikleri büyük kar payının olduğu sektörü bitircekler tabi. Ama sen şimdi bütün oyunu bozdun ama yaa olmadı bu kardeş ayrıca "ee beleş oyun veriyorlar" hadi vur bakalım görelim.

BSC Misafiri

16.1.2021 16:58:42

+2
quote:

Orjinalden alıntı: FU-Frank Underwood Epig bunu kasten yapıyor. Sony ile anlaşmaları var PC oyunculuğunu bitirmeye ant içmiş bu epig ve sony anlaşmalı pc oyunculuğunun zararına ne varsa yapıyorlar. zaten epig kurulduğundan beri sony fanboyluğu yapıyor, 20 senedir PC çöp diye ağlayan kimin CEO su. Şimdi gelip ee beleş oyun veriyorlar demeyin vururum ağzınıza.
saçmalamışsın kardeş, güzel kafalar.

BSC Misafiri

16.1.2021 16:58:12

+2
quote:

Orjinalden alıntı: SakuraiTomoki Ne yapmışlar PC oyunculuğunu bitirmek için? Neredeyse 3 yıldır bedava oyun veriyorlar oda yetmiyor indirimlerde insanlara kupon dağıtıp çoğu yeni çıkan oyunu Steam 'dan çok daha ucuza verdiler yetmedimi? Piyasadaki PC'yede çıkan oyunların çoğu unreal motoruyla çıkıyor ve Unreal motoruyla çıkan oyunların PC sürümlerinde genellikle optimizasyon düzgün oluyor. Aktarma işi inkar etmelerine rağmen oyununu yayınlayan İO'unun suçu büyük ihtimalle çünkü kendi oyunlarının yayıncılığını yapıyorlar. Bu Epic Store özel muhabbetide tamamen oyun firmalarının seçimi çünkü Epic'teki oyun satışlarından daha fazla para kazanacalarnı biliyorlar. Steam oyun satışlarından Yüzde 30 pay keserken, Epic yüzde 10 pay kesiyor sonuçta oyun firmaları da ticari işletmeler..
Kesinlikle katılıyorum dostum da işte ağzı olan herkes bilinçsizce konuşuyor malesef.

kataaay

16.1.2021 15:29:24

+1
Kafasızlar, belki 100 bin satardı böyle saçmalıklarla 50 bin satmaz PC'de. Açık seçik dolandırıcılık bu.

dgkn.95

16.1.2021 14:17:03

0
torrente düşer mi :D

SakuraiTomoki

16.1.2021 13:29:54

+3
Ne yapmışlar PC oyunculuğunu bitirmek için? Neredeyse 3 yıldır bedava oyun veriyorlar oda yetmiyor indirimlerde insanlara kupon dağıtıp çoğu yeni çıkan oyunu Steam 'dan çok daha ucuza verdiler yetmedimi? Piyasadaki PC'yede çıkan oyunların çoğu unreal motoruyla çıkıyor ve Unreal motoruyla çıkan oyunların PC sürümlerinde genellikle optimizasyon düzgün oluyor. Aktarma işi inkar etmelerine rağmen oyununu yayınlayan İO'unun suçu büyük ihtimalle çünkü kendi oyunlarının yayıncılığını yapıyorlar. Bu Epic Store özel muhabbetide tamamen oyun firmalarının seçimi çünkü Epic'teki oyun satışlarından daha fazla para kazanacalarnı biliyorlar. Steam oyun satışlarından Yüzde 30 pay keserken, Epic yüzde 10 pay kesiyor sonuçta oyun firmaları da ticari işletmeler..

FU-Frank Underwood

16.1.2021 10:04:26

+5
Epig bunu kasten yapıyor. Sony ile anlaşmaları var PC oyunculuğunu bitirmeye ant içmiş bu epig ve sony anlaşmalı pc oyunculuğunun zararına ne varsa yapıyorlar. zaten epig kurulduğundan beri sony fanboyluğu yapıyor, 20 senedir PC çöp diye ağlayan kimin CEO su. Şimdi gelip ee beleş oyun veriyorlar demeyin vururum ağzınıza.

BSC Misafiri

16.1.2021 08:48:40

0
Hiç. şaşırmadım. IO Interactive son yıllarda kirli politikalar izliyor özellikle şu episode olayından sonra ne mal olduklarını biliyoruz. İlk 2 oyuna sahibim ama 3. oyunu ne oynamayı ne de satın almayı düşünüyorun.

TheNewAtilla

16.1.2021 08:43:04

+1
Tam çorba olmuş
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız