Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman 2'deki Tüm Lokasyonlar Doğrulandı

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive ve geliştirici IO Interactive, Hitman 2 için ‘Üntouchable / Dokunulmaz’ başlıklı bir fragman yayınladı ve bu fragmanda oyunun çıkışında bulunacak lokasyonlar kesinleşiyor.
 
Daha önce açıklandığı üzere Miami ve Kolombiya Hitman 2'de Ajan 47'nin ziyaret edeceği yerlerden bazıları. Bugünkü fragman ile birlikte bu yerlere Yeni Zelanda Hawke Limano Bölgesi, Hindistan Mumbai, ABD Eyaleti Vermont, ve gizemli Isle of Sgail ekleniyor.
 
Ayrıca oyunun çıkışından sonra iki adet ücretli genişleme paketi yayınlanacak bu genişleme paketleri oyuna yeni lokasyonlar, görevler, Sniper haritaları, kıyafetler ve silahlar ekleyecek.

Hitman 2, 13 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hitman 2 Warner Bros Interactive Entertainment IO Interactive
God of War'un Bu Videosunda Oyunun Geliştirme Sürecinde Ortaya Çıkan Hatalar Gösteriliyor Destiny 3 Söylentileri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

skullomania

24.10.2018 22:55:42

0
Blood Money'in üstüne hitman oyunu tanımam.

Watton1

24.10.2018 15:17:21

0
Mükemmel bir oyun çok seviyorum

Johnny Silverhand

24.10.2018 13:31:27

0
Hitman 2016’dan korkuyordum ama pişman etmedi beni o gazla 2. Oyuna önsipariş yaptım umarım pişman etmez.

HayvanGenli

24.10.2018 12:35:47

+2
Bir önceki oyunu eleştiren veya savunan arkadaşlara dedikleri noktalarda katılıyorum. Serinin bütün oyunlarını zamanında oynamış birisi olarak son çıkan oyunu ben de beğenmedim. Bahsettiğiniz özgürlükler veya bölüm tasarımları vs. bizlerin gördüğü eksiklikler değil. Ben oyunun ruhunu kaybettiğini düşünüyorum. Bitirdikten sonra akılda kalır bir yanı olmadı son oynunun benim için. O kilisede bahçede çalan çan sesleri ya da generali öldürdüğümüzde yaşadığım gerilimi son oyun zerre veremiyordu. Belki de problem oyunda değildi ben ya da biz zamanın gerisinde kaldık.

porsux

24.10.2018 03:25:57

+2
Şu seriye ne kafa yordum zamanında. Çokta özel bir seri olduğunu düşunüyorum ama hayal ettiğim çizgiden uzaklaştı maalesef. Blood Money i bitiren çoğu oyuncu 47 nin öldüğunü dusunuyordu zamanında. Şimdi daha oyun çıkmadan geçeceği yerler açıklanıyor. Absolution daki sinematik anlatımı yadırgayanlardan değilim. Yapmaları gereken o sunumu sadece hitman oyunlarında gördüğüm sözcüklerle anlatılması zor hissiyatlarla birleştirmekti. Birdefa ilk hata Jesper Kyd la yolların ayrılması. Müzikler bu serinin can damarı gibi birşeydi be. Gizem ve gerilim unsurları zaten bundan önceki oyunda oyun daha çıkmadan dizi mantigini uygulayacaklarini acikladiklarinda mahvoldu. Seriye karşi uzun yıllardır ilgi duyan birisi olarak üzülüyorum. Hitman suikast simülatörü olmadı benim için hiçbir zaman.. seriye bu şekilde bakanlarda 47 nin üstüne çizik atıyorlar aslında. Yani orda bambaşka karakter ve tipte birisi olsada onlar için farketmeyecek. Bu yüzden oyunun oyuncuyu ne kadar özgur biraktigiymis, hedefi bilmem kac farkli yolla oldurebildigimizmiş bunlar önem sırası olarak sonradan gelen şeylerdir bu seride. Conctracts teki menü ekranını düsünün; duvara yaslanmış sniper tüfeği, pencerenin yanında düsüncelere dalmış bir adam ve odadaki karanliği anlık aydınlatan gök gürültüsü şimşekler, ve bu atmosfere uyabilecek belkide en güzel muzik. Budur. Bu sanatsallık blood money de güzel bir hikaye ve iyi bir oynanabilirlikle bulustugu icin zaten gelmis gecmis en iyi oyunlardan birisi oldu. Silent assassin in sonundaki sniper savaşını düsunun. Yada ne bilim rusyada generale suikast duzenledigimiz bolumu. Metrodan cikipta gizli kasamızı acip sniper tufegiyle karsi apartmandaki adamlardan hangisinin hedefimiz oldugunu ogrenmek icin dianadan aldigimiz hedefin alkolik oldugu bilgisi sonrası sürekli kadeh kaldıran adamı halledeşimiz. Ortaligin karisması falan.o sniper tufeginin sallanisi bile özeldi yahu. Boyle bi asagi bi yukari sallanırdı adamimizda arada yutkunur sesi falan gelirdi. Ne guzel gunlerdi :) cidden soyle dusundugumde bu seri icin az deger gormus bile diyebilirim nerdeyse. Gercekten guzel oyunları vardı. Bir bu hitmanin eskilerindeki tadı bide swat serisini çok özledim harbi. Önümüzdeki nesil şu stealth ve tactical stealth türü tekrardan şaha kalkmazda ortalık gene böyle online saçmalıklarla dolarsa çok oyuncu bırakır...

Metal-Gear

24.10.2018 02:03:28

0
Hocam zaten scriptlerden oluşması lazım değil mi sonuçların. Başka türlü oyun çalışmaz çünkü.

Hell-Riegel

24.10.2018 00:53:30

+4
Biliyorum hocam :) Türkçesinin rahatlıkla kullanılabileceği bir yerde ingilizceden devşirme sözcüklerin kullanılması beni rahatsız ediyor, onu vurgulamak istedim. Yine de bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

Gye_Baek

24.10.2018 00:02:16

+3
Lokasyon, İngilizceden Türkçeye kullanım esnasında çevrilmiş bir sözcüktür. İngilizcesi Location'dur. Lokasyon'un anlamı bulunulan veya bir şeyin bulunduğu yer ve konumdur.

Hell-Riegel

23.10.2018 23:53:41

+1
Lokasyon nedir amca?

CheKD

23.10.2018 23:37:09

+4
HITMAN'i düzgün oynamadığınızı düşünüyorum zira HITMAN serideki oyunlar arasında oyuncuyu en özgür bırakan oyun. Oyuncuya sunduğu fırsatlar var fakat oyuncu bunları takip etmek zorunda değil ve kendi yolunu istediği şekilde çizebilmekte özgür. Absolution bunu yapamıyordu HITMAN ise bunu dibine kadar yapıyor yani dediğiniz gibi basma kalıp bir oynanış yok. Şunu bayılt, onu kaçır'dan kastınız fırsatlardır diye düşünüyorum, dediğim gibi bunları takip etmek zorunda değilsiniz. Oyunda bulunan bölümler gayet iyi bir şekilde tasarlanmış, hedefe ulaşmanın onlarca yolu bulunuyor. Hedefe nasıl yaklaşacağınızı düşünmek ise size bırakılmış. Fırsatlar oyunun yapımcısının çizdiği rotalar, bunları da oyuna aşina olmayan oyuncular için oyun içerisinde sunuyorlar. İsteyen oyuncular bu fırsatları menüden kapatıp kendi kafasına göre ilerleyebiliyor. Oyunun hikayesinin bir başı ve sonu da var ayrıca, isterseniz imzamdan Hitman oyunlarının hikayesini yazdığım konuya girebilir ve son oyunun hikayesini okuyabilirsiniz. Oyun gayet kaliteli bir AAA oyunu bence, IO üstüne koyarak seriyi daha iyi bir hale getiriyor, bazı konularda yersiz eleştirdiğinizi düşünüyorum.

rambocuk

23.10.2018 23:08:43

0
Tek seferde geldiğini biliyorum ama yine bölümler halinde, önceki oyunu full paket olarak aldım zaten tamamen belli başlı şeyleri yaparak scriptlerden oluşan sonuçlara bağlanan bir oyundu, bunu bir nebze anlarım ama hadi bu haritadaki adamı kaçır kaçırdınmı şimdi bu haritadakini öldür öldürdünmü bu haritadakinide bayılt mantığı ile gelmesi beni üzen nokta, başı sonu olan bir hikayesi olan hitman oyunu istiyorum hepsi bu, ama zor olanda bu, bu yüzden zaten AAA değilde AA bir oyuna dönüştü

Philipp_Plein

23.10.2018 22:35:59

0
Oyun bomba gibi geliyor sen kendini kandır.

CheKD

23.10.2018 21:38:07

+6
Her HITMAN 2 haberinin altına ısrarla aynı şeyi yazıyorsunuz keşke yazmadan önce araştırsanız. Oyun bu sefer bölüm bölüm gelmeyecek, tek seferde çıkacak. Kaldı ki HITMAN 2016 bölüm bölüm gelmesine rağmen serideki en dolu ve tekrar oynanabilirliği en yüksek bölümlere sahipti. Bu yeni serinin oyunları serinin en iyi oyunu Blood Money kalitesindeler, Absolution bu kaliteden yoksundu. Bu yeni serideki oynanış Absolution'daki tek düze olan oynanışı her anlamda geçiyor, bölüm tasarımları zaten harika, ne kadar emek harcanıldığı üzerinde ne kadar çok düşünüldüğü her defasında kendini belli ediyor. Oyun çıkışı sonrası IO'nun sağladığı desteği birçok firma sağlayamıyor, oyunu sürekli canlı tutup oyunculara sürekli yeni bir mücadele sunuyorlar. Bunlara ek olarak da hikayeyi yavaş yavaş ilerleterek ilginç ve belki de herkesin merak ettiği bir nokta olan Ajan 47'nin geçmişine yönlendiriyorlar. İlk oyun bölüm bölüm geldi diye eleştirilmesini anlıyorum, pek yadırgamasam da bence de gereksiz bir hareketti fakat sırf bu yüzden oyunu kötüleyen kişileri anlamıyorum. HITMAN gayet iyi bir oyundu, HITMAN 2 ile ilk oyunun üstüne koyduklarını her yayınladıkları videoda daha net bir şekilde belli ediyorlar. Oyunu gereğinden fazla eleştiriyorsunuz bence.

rambocuk

23.10.2018 20:48:15

0
Koskoca hitman ne hale geldi, hiç bir heyecan yaratmayan scriptler üzerine kurulu mobil oyun vari bölümler halinde bir oyuna dönüştü yazık
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman 2
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız