Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman 2 Çıkışında Altı Lokasyona Sahip Olacak

 
   Geliştirici IO Interactive VG247 sitesine yaptığı açıklama ile Hitman 2'nin altı adet lokasyon ile çıkış yapacağını doğruladı. Bu lokasyonlarda ana görevler, Escalation kontratları, oyuncuların oluşturduğu kontratlar ve Elusive hedefler bulunacak.

   “We have six confirmed locations that will be immediately playable when Hitman 2 launches on 13 November 2018, and there will be multiple missions available within each location,”
 
   IO Interactive Miami hariç henüz oyunun geçeceği yerleri resmi olarak açıklamadı ancak geçtiğimiz hafta sızdırılan bilgilere göre oyunun çıkışıyla birlikte bulunacak altı lokasyon şu şekilde: Yeni Zelanda, Miami, Kolombiya, Mumbai, Amerika Birleşik Devletleri ve Kuzey Atlantik.

   Oyunun çıkışından sonra iki adet ücretli genişleme paketi yayınlanacak bu genişleme paketleri oyuna yeni lokasyonlar, görevler, Sniper haritaları, kıyafetler ve silahlar ekleyecek.

   Hitman 2, 13 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG24/7 Hitman 2 Warner Bros Interactive Entertainment IO Interactive
Famitsu İnceleme Puanları: Sayı 1544 SNK 40th Anniversary Collection 13 Kasım'da Kuzey Amerika'da, 16 Kasım'da Avrupa'da Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Umit_22

5.7.2018 07:13:25

0
Şu oyun Türkçe çıkmıyor ya, lanet ediyorum. En azından Türkçe yama yapılabilecek kolaylık sağlasalar.

CheKD

4.7.2018 10:18:08

+1
Önceki oyundaki bölümler çok güzeldi, hepsi de harika bir şekilde tasarlanmıştı. Bu oyunda daha da üstüne koyacaklarına eminim, sırf Miami bölümünde 2000 tane NPC varmış ve 350 tanesinin kılığına girebiliyormuşuz, biraz daha zorlasalar her bölümü küçük bir açık dünyaya çevirecekler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman 2
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız