Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye Odaklı Macera Oyunu South of the Circle Konsollar ve PC'ye Geliyor

 
 
Yayıncı Curve Games ve geliştirici State of Play Games, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve GOG üzerinden PC için hikaye odaklı macera oyunu South of the Circle'ı yayınlayacağını duyurdu. South of the Circle, ilk olarak 30 Ekim 2020'de Apple Arcade için piyasaya sürüldü.
 
BAFTA ödüllü State of Play tarafından geliştirilen oyunun büyüleyici estetiği ve incelikli yazım tarzı, "Bohemian Rhapsody" (Gwilym Lee), "The Woman in White" (Olivia Vinall), "The Crown" (Richard Goulding), "Game of Thrones" (Anton Lesser), "Chernobyl" (Adrian Rawlins) ve "Downton Abbey" (Michael Fox) gibi yapımlarda yer alan aktörlerle de pekiştirilerek oyunun sinematik sunumuna dikkat çekiyor.
 
South of the Circle, Soğuk Savaş'ın siyasi çatışmasına yakalanan Cambridge akademisyenleri Peter ve Clara'nın ilişkisini ele alan duygusal bir anlatı deneyimidir. Kariyer, gerçek aşk ve söz tutma isteğimiz arasında geçiş yapan hikâye, hayatımıza yön veren seçimlerin ağırlığına odaklanıyor. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hikaye macera
Monster Hunter Rise Genişletmesi Sunbreak için Oynanış Fragmanı Yayınlandı Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununun Yeni Seti Albaz Strike Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız