Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye Macera Oyunu Paper Ghost Stories: Third Eye Open Duyuruldu

 
 
Yayıncı Chorus Worldwide ve geliştirici Cellar Vault Games, Malezya - Çin mitlerinden ve kültüründen ilham alan tüyler ürpertici bir hikaye barındıran Paper Ghost Stories: Third Eye Open'ı duyurdu. Oyun, 2023'ün başlarında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Serinin ilk oyunu Paper Ghost Stories: 7PM, 2 Eylül 2020'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü ve şu andan 2 Haziran'a kadar ücretsiz olarak oynanabilir. 
 
Third Eye Open, kağıt tiyatrosu estetiğinde ilerleyen hikaye odaklı üçüncü şahıs macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. 2000'lerin başında Malezya'da geçen ana karakter, içinde büyüyen bir güçle başa çıkmaya çalışacak. Bu oyunda oyuncular kız karakter Ting rolünü üstlenecek. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hikaye macera gizem Paper Ghost Stories: Third Eye Open
Hikaye Odaklı Aksiyon Rol Yapma Oyunu I, the Inquisitor Duyuruldu Gran Turismo 7'nin Yeni Güncellemesi Oyuna Üç Yeni Araç Ekliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız