Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye Macera Oyunu OPUS: Prism Peak Duyuruldu

 
 
Bağımsız oyun geliştirme stüdyosu olan ve 2013 yılının ortalarında kurulan SIGONO ekibi What Remains of Edith Finch oyununun ve Makoto Shinkai filminin karışımı olarak belirtilen hikaye odaklı macera oyunu OPUS: Prism Peak'i duyurdu. 
 
OPUS: Echo of Starsong oyununa benzer şekilde karşımıza çıkacak bu yapım İngilizce, Japonca, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince dil seçenekleriyle Steam üzerinden PC ve Mac için çıkış yapacak. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
Seçimler oyuna etki edecek
 
 
 
Hikaye odaklı macera oyunu OPUS: Prism Peak, yapacağınız seçimlere önem verecek. Bu kapsamda verdiğiniz seçimler sonucunda farklı sonlara doğru yol alacaksınız. Oyun içerisinde biz oyuncular ruhlar aleminde kaybolmuş bir fotoğrafçı olarak oynayacağız ve eve dönüş yolunu bulmak için kameramızla bu alemin gizemlerini ortaya çıkarmaya çalışacağız. 
 
Oyunun şu anda Steam sayfası mevcut. Steam sayfasına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
 
Duyuru fragmanı
 
Oyunun duyuru fragmanında anime tarzı görseller, fotoğraf makinesiyle çekim anı, yaz havası ve daha fazlası bizlere sunuluyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu OPUS: Prism Peak hikaye macera
Gran Turismo 7 PS VR2 Başlığına Geliyor Atomic Heart NVIDIA DLSS 3 Teknolojisini Destekleyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız