Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Henry Cavill Superman'ı Tekrar Oynamayı Umduğunu Söyledi

 
2013 yılında ilk kez Superman kostümünü giyen daha sonrasında ise Batman v Superman ve Justice League filmlerinde Superman kostümünü giyen Henry Cavill, rolün geleceği hakkında konuştu.
 
Bildiğiniz gibi DC tarafında giden bazı olumsuz olaylardan sonra farklı bir yol izlenmişti ve bazı oyuncular karakteri bırakmak zorunda kalmıştı. Bunlardan biri de belki de DC'nin en başarılı tercihi olan Henry Cavill'ın Superman rolüydü. Sonrasında ise geçtiğimiz haftalarda Henry Cavill'ın Superman rolünü tekrar canlandırması için bazı görüşmeler olmuştu. 
 
Geçtiğimiz gün röportaj veren Henry Cavill, bu rol için hala istekli olduğunu dile getirdi. Henry Cavill "Ben her zaman Superman hayranıydım. Çocuklar benimle tanıştığı zaman beni Henry Cavill olarak değil, Superman olarak görüyorlar ve bunun da bir sorumluluğu var. Bu yüzden Superman mükemmel bir karakter ve onu canlandırdığım için çok mutluyum. Umarım ileride Superman'i daha fazla oynarım." dedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber superman henry cavill the batman shazam 2 black adam superman hangi filme gözükecek
Sony, Yazılım Hatası Bulanlara Ödül Vereceği Programını Başlattı Superman: Man of Tomorrow Animasyonundan Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmehcik_71

25.6.2020 20:10:37

0
Bence canlandıran en iyi oyuncu.

BSC Misafiri

25.6.2020 15:47:02

0
Yakıştı ya bu çift çene.. Güzel yani, devam etsin.

rcpyksl

25.6.2020 13:13:33

0
Bence dc nin verdiği en iyi 2 karar , bu adamı superman yapmak ve gal gadot u wonder woman yapmaktı.Bunlardan vazgeçerse çok şey kaybeder.Ayrıca Henry reisin witcherlığını da çok beğeniyorum :D

volcy123

25.6.2020 12:54:10

0
Bu adam yerine Crisis on infinite earths teki Brandon Routh'un kingdom come superman halini oynatsalar muthis olurdu. christopher reeve'den sonra bu role en çok yakışan brandon routh.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız