Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heavenly Sword 2'de Nariko Cehennem'de Olabilir


 
    Şu günlerde adı Enslaved ve DMC ile gündeme gelen Ninja Theory, bildiğiniz gibi daha önce Playstation 3'e özel olarak Heavenly Sword adlı aksiyon oyununu geliştirmişti. Ninja Theory'nin patronu Tameem Antoniades de Heavenly Sword'un devamı ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.
 
     Heavenly Sword 2 piyasaya çıkarsa Nariko'nun tekrar ana karakter olabileceğini söyleyen Antoniades, Nariko'nun büyülü kılıç tarafından cehenneme sıkıştırılmış olacağı fikrine sahip olduğunu söyledi. Ayrıca yetkili Kai'nin gerçek dünyada oynanabilir karakter olabileceğini ve Nariko ile iletişim halinde olup onun ruhunu kurtarmak için mücadele verebileceğini de belirtti.
 
     Bunların yanı sıra Antoniades'in oldukça ilginç bir fikri daha varmış. Nariko'nun cehennemde geçireceği 1 günün, Kai'nin dünyadaki 1 yılına denk geldiği fikrinden yola çıkarlarsa Kai'nin oyunun başında genç bir kızdan oyunun sonunda yaşlı bir kadına dönüşebilme ihtimali varmış.
 
     Şu an Heavenly Sword 2 ile ilgili resmi bir söylem yok, ama Ninja Theory'nin oyunu geliştirmek istediğini biliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak heavenly sword Heavenly Sword 2 Nariko Kai Antoniades
PSP 2'yi 2011 Yılının Sonunda Görebiliriz CoD: Black Ops'a 3D Desteği Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.5.2012 16:33:30

0
Arkadaşlar Nariko öldükten sonra oyunun devamı yok.3-4 defa oldu bitiriyoruz oyunu ama devamı gelmiyor.Bence devamı gelse çok iyi olur.

erkefur

5.10.2010 17:46:51

0
Yine de yanlış yazılmış.

Bernhard

5.10.2010 17:40:09

0
Düzeltilmiştir arkadaşlar teşekkürler.

BSC Misafiri

5.10.2010 17:29:59

0
Haberde bir yanlışlık mevcut. Nariko'nun cehennemde geçireceği bir gün, Kai'nin dünya üzerinde geçireceği bir yıla eşdeğer imiş. Bu sebeple de, Kai oyuna genç bir kız olarak başlayıp, daha sonra ise yaşlı bir bayana dönüşebilirmiş. Sizin yazdığınız şekilde oyun 50 gün sürse, Kai sadece 50 gün yaşlanacak çünkü.

BSC Misafiri

5.10.2010 17:18:28

0
Nasıl yani? Nariko'nun kurtarılması 50 gün sürse; bu Nariko için 50 yıl, Kai için ise 50 gün sürecek. 50 günde Kai nasıl yaşlanacak açıklayabilir misiniz? Nariko'nun yaşlanması gerekmiyor mu? Zaten orijinal haberde de; "Nariko'nun cehennemde geçireceği bir gün, Kai'nin gerçek dünyada geçireceği tam bir yıla denk gelmektedir. Bu sebeple de Kai genç bir kızdan, yaşlı bir bayana dönüşebilir..." denmekte.

dIsAstEr

5.10.2010 17:16:25

0
Bence de gelmeli devamı, güzel seri olur.

Carcharot

5.10.2010 16:26:21

0
Umarım devamı gelir. Ah Nariko ahh...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heavenly Sword
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız