Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heavenly Sword 2, E3'te Duyurulabilir

Dişi Kratos geri dönebilir!

     Haziran ayında gerçekleşecek olan E3 fuarı yaklaştıkça haberler ve önemli dedikodular da gelmeye devam ediyor. Yeni konsollar ve oyun duyuruları derken yeni bir dedikodu da Ninja Theory'den geldi.
 
     İngiltere'de yayın yapan PlayGamer dergisinin haberine göre son olarak Enslaved ile karşımıza çıkan Ninja Theory, Heavenly Sword 2 üzerinde çalışıyor ve oyunu E3 fuarında duyurmaya hazırlanıyor. Dergide yer alan habere göre oyun ilk oyundan 10 yıl sonrasını konu ediniyor ve açık dünya oynanışına sahip. 
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl sonunda ikinci oyun için gene dedikodu haberleri yayılmış ve Ninja Theory, "Şayet 2. oyun olur ise, Nario macerasına cehennemde başlayabilir. Gerçek dünyada ise Kai, Nariko ile iletişimde ve onun ruhunu kurtarmaya çalışabilir" açıklamalarında bulunmuşlardı. Fakat bu açıklamadan sonra oyun hakkında herhangi somut bir bilgi ile karşılaşmamıştık.
 
     Tabi birde madalyonun diğer tarafı var. Ninja Theory büyümekte olan bir firma olsa da şimdiye dek hep sırası ile oyun çıkardılar. Firmanın şu an yeni Devil May Cry oyunu üzerinde çalıştığını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Tabi bu durum gene de oyunun duyurusuna engel değil. Bekleyip göreceğiz...

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 heavenly sword Ninja Theory E3
Steam'de Dead Space Günü Söylenti: CoD: Black Ops: PS3 Bundle'ı Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.10.2011 15:36:19

0
O oyun bana lazımmmmmm

BSC Misafiri

15.5.2011 01:04:57

0
nariko muhteşem bir savaşçı.oyun dramatik öyküsü,aksiyon sahneleri ve göz alıcı görsellikle oyuncuyu koltuğuna yapıştırıyor.mutlaka devamı yapılmalı.kai ile savaşmakta çok zevkli.ilk aldığım oyundu,arada hala oynuyorum.

emReA.dhiozy312

8.5.2011 12:02:25

-2
dmc ile ilgili haber versinler yahu

Hawqeye

8.5.2011 11:40:26

0
Diyaloglar olarak uncharted'tan sonra en çok sevdigim ikinci oyun gerçekten çok güzeldi ama biraz kısaydı, devamını yapsınlarda yine kısa olsun önemli değil. Kai tam bir manyaktı hiç unutamıyorum.

BSC Misafiri

8.5.2011 11:11:13

0
ilki gerçekten muhteşemdi en çok sevdiğim oyun god of war dır 2. si de bu umarım heavenly sword 2 yi duyururlar özellikle de türkçe olarak tabiki :)

BSC Misafiri

8.5.2011 02:43:35

+3
mükemmel bir haber bu işte böyle oyunların devamı gelsin ya:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heavenly Sword
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız