Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heaven Burns Red, PC için 10 Ağustos'ta Japonya'da Çıkıyor

 
 
Geliştirici WFS ve Key, oynaması ücretsiz RPG Heaven Burns Red'in Steam üzerinden 10 Ağustos'ta Japonya'da çıkacağını duyurdu.
 
Daha önce duyurulduğu gibi, PC versiyonu, oyuncuların Heaven Burns Red'in hikayelerini ve savaşlarını 4K çözünürlükte deneyimlemelerini sağlayacak. Ayrıca akıllı telefon sürümüyle aynı anda ilerlemeyi de destekler, böylece oyuncular aynı verileri akıllı telefon veya PC'de oynamak için kullanabilir. 
 
Heaven Burns Red , ilk olarak 10 Şubat'ta App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için piyasaya sürüldü. 
 
Dünya, "Kanser" adlı gizemli bir yaşam formunun saldırısına uğramak üzeredir. İnsanlığın şimdiye kadar geliştirdiği silahlar ona karşı etkisiz kaldı. Düşmanı püskürtmek için bir araçtan yoksun olan insanlık trajik bir şekilde yenildi. Topraklar terk edildi ve savaşın yıkımları birçok ülkenin haritadan silinmesine neden oldu. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Heaven Burns Red PC
Kediyi Kontrol Ettiğimiz Macera Oyunu Stray için Yeni Güncelleme Yayınlandı Square Enix, Mevcut Stüdyoların Hisselerini Satmak istediğini Bildirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız