Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hearthstone'un Yeni Eklenti Paketi 6 Ağustos'ta Sizlerle

 
Akademik hedeflerinizin peşinden gitme zamanı geldi çattı! Hearthstone’un oyuna tam 135 sihir dolu kart ekleyecek yeni genişleme paketi Scholomance Akademisi6 Ağustos tarihinde çıkıyor! Ayrıca Scholomance Akademisi'nin kart tanıtım sezonu da resmi olarak başlıyor! Bugünden 29 Temmuz tarihine kadar pek çok kanal üstünden yapılacak kart tanıtımları, 29 Temmuz saat 20.00'da Twitch.tv/PlayHearthstone kanalında gerçekleşecek tanıtım canlı yayınıyla son bulacak!
 
Ayrıca çıkış öncesi gerçekleşecek özel Ateş Başı Buluşmaları, kendi evlerinden etkinliğe katılan herkese genişleme paketinin 6 Ağustos tarihinde gerçekleşecek çıkışından önce Scholomance Akademisi kart paketlerini açma şansı sunacak. Çıkış öncesi özel Ateş Başı Buluşmaları, Scholomance Akademisi çıkışından önceki son hafta sonu boyunca gerçekleşecek ve 31 Temmuz saat 20.00'dan 3 Ağustos saat 20.00'a kadar sürecek.
 
Kart tanıtım takvimi ayrıntıları ve 10 Çift Sınıf kombinasyonu da dahil olmak üzere ayrıntılı bilgi için:
https://playhearthstone.com/en-us/cards
 
basın bülteni
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
Comic-Con 2020 Etkinlik Takvimi ve İzleme Linki The Elder Scrolls III Modu Morrowind Rebirth için Yeni Güncelleme Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız