Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hearthstone Masters Tour Online: Madrid Ekim Ayında Gerçekleşecek!

 
 
     2020'nin ikinci yarısına girdiğimiz ve küresel salgının devam ettiği şu günlerde, Masters Tour Madrid'i de yalnızca çevrimiçi olacak bir etkinlik şeklinde yeniden düzenledik. Rekabetçi Hearthstone oyuncularından oluşan bu harika topluluğu tek bir yerde buluşturamamak bizi üzse de turnuvayı Aralık ayından 23-25 Ekim'e çekerek Masters Tour Online: Montreal ve Masters Tour Online: Madrid arasındaki süreyi kısaltma kararı aldık.

     Oyuncular, 6 Ağustos'ta başlayacak elemeler için bugünden itibaren Battlefy'a girip kaydolarak davet kazanma şansı yakalayabilecek. 3.000.000 $ değerindeki 2020 ödül havuzundan pay almak için yarışılacak olmasının yanı sıra Masters Tour Online: Madrid, davet edilen oyuncuların bölgelerindeki galibiyet sıralamalarında en üst sıralara yerleşerek 2021 Grandmasters'ta yer alma şansı yakalaması için son şansları olacak.

     Masters Tour Online: Montreal'e davet edilebilmeniz için izlemeniz gereken bazı yollarsa şöyle:
 
     -6 Ağustos - 27 Eylül tarihleri arasında Battlefy üstünden gerçekleşecek 90 Masters Qualifier'dan birini kazanmak.
     -Masters Tour Online: Asya Pasifik ve Masters Tour Online: Montreal'i en az 7-2'lik skorla tamamlamak.
     -Masters Tour Online: Madrid için düzenlenen bir Masters Qualifier'ı en az 8. sırada bitirmek.
     -Ağustos ve Eylül ayında oyun içi sıralamaları en az Legend 16 olarak tamamlamak (ayrıntılar için Masters Qualifiers kurallarına göz atın).
     -Hearthstone Grandmaster olmak.

     Etkinliğin günlük programını Masters Tour Online: Madrid etkinlik sayfasında bulabilirsiniz. Ayrıca Hearthstone Grandmasters 2. Sezonu, 14 Ağustos tarihinde YouTube.com/HearthstoneEsports üstünden canlı olarak izlenebilecek.
 
Basın Bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
Ghost of Tsushima İlk Üç Gününde 2.4 Milyondan Fazla Sattı Starcraft II 10. Yıl Dönümünü Kutlamaya Hazırlanıyor

BSC Misafiri

28.7.2020 11:40:06

0
Maalesef çok pahalı bir oyun...Oyunda ya kazanıyorsunuz ve 1 sıra yükseliyorsunuz ya da kaybedip 1 sıra düşüyorsunuz...Yükselmek için kazanma oranınızı %50 nin üstünde tutmanız lazım o da para harcamaktan geçiyor...Hırs yaptım ve 1000-1200 tl para ayırdım gerçekten de çok yukarılara çıktım...ama 3 ayda bir 1200 tl yatırmanız lazım çünkü 3 ayda bir yeni deste çıkıyor...cüzdan dayanmaz buna...çıkan desteler 2 yıl kullanılıyor ama eski desteyle yeniyi yenmeniz zor...ona göre ayarlıyorlar...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız