Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hearthstone Masters Tour Çevrimiçi Ortama Taşınıyor

 
     Blizzard devam eden COVID-19 durumu nedeniyle sıradaki Asya-Pasifik Masters Tour'u çevrimiçi olarak gerçekleştirme kararı aldı.
 
     Blizzard COVID-19 durumu nedeniyle, oyuncuların ve görevlilerin sağlığını korumak amacıyla hem Masters Tour Jönköping'i hem de sıradaki Asya-Pasifik Master Tour'u çevrimiçi olarak gerçekleştirme kararı aldığını duyurdu. Masters Tour Online: Jönköping 12-14 Haziran tarihleri arasında Orta Avrupa saatine göre; Masters Tour Online: Asya-Pasifik'se 16-19 Temmuz tarihleri arasında Kore saatine göre gerçekleşecek.
 
     "Masters Tour, dünyanın dört bir yanından oyuncuların bir araya gelerek rekabet etmesi fikri üstüne kurulu ve her bir etkinlikte kurulan ilişkiler Hearthstone esporunun temel taşlarından biri. Mevcut sağlık krizine karşı verilen mücadele bu etkinliklere uzaktan katılmayı gerektirse de şu anki çevrimiçi yapı sadece bir istisna niteliğinde. Önümüzdeki dönemde küresel durumu yakından takip etmeyi sürdüreceğiz. Umarız yılın ilerleyen dönemlerinde gerçekleşecek Masters Tour Montreal ve Masters Tour Madrid etkinliklerinde yeniden bir araya gelme şansı buluruz."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
The Elder Scrolls Online ve Greymoor Genişlemesinin Giriş Görevi Bir Hafta Boyunca Oynaması Ücretsiz Ray Tracing'in Dünü, Bugünü ve Yarını

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız