Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hearthstone Masters Tour 2020 Madrid Turnuvası Tamamlandı!

 
     Blizzard Entertainment tarafından "Masters Tour" kapsamında çevrimiçi olarak düzenlenen Masters Tour 2020 Madrid, Hearthstone turnuvası tamamlandı.
 
     Turnuvanın şampiyonu Invictus Gaming takım oyuncusu Xc oldu. Çinli oyuncu Xc, büyük finalde Japon rakibi Alutemu'yu 3-1 (Demon Hunter - Paladin /  Warrior - Hunter / Mage - Hunter / Mage - Paladin) mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.
 
 
 
      23 Ekim Cuma günü başlayan turnuvaya 304 oyuncu katıldı. Karşılaşmalar 5 maçlık seri ve "Conquest" formatında oynandı. Turnuvanın 2. gününde karşılaşmalar 4 maçlık ve en iyi 8 oyuncunun Playoff'lara yükselmesiyle tamamlandı. En iyi 8 oyuncu arasında temsilcimiz "batupaksoy" da yer aldı.
 
     Çeyrek finallerde; Xc, Hi3 ile eşleşti. Karşılaşmanın sonucunda rakibini 3-2 mağlup eden Xc, yarı finale yükseldi. Yarı finalde Fransız oyuncu Gaby ile karşı karşıya geldi. Yarı final karşılaşmasının sonucunda 3-1'lik skorla büyük finale adını yazdıran oyuncu Xc oldu. Alutemu ise temsilcimiz batupaksoy'yu 3-1, Ukraynalı oyuncu J4YOU'yu 3-2 mağlup ederek büyük finale yükseldi.
 
Temsilcimiz Batuhan Paksoy, turnuvayı 5-8. sırada tamamlayarak 11.000 Dolar para ödülü kazandı. 
 
 
 
     Büyük finalde Çinli oyuncu Xc, Japon rakibi Alutemu'yu 3-1 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Invictus Gaming takım oyuncusu Xc, 32.500 Dolar para ödülünü sahibi oldu.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
DreamHack Open Fall 2020 CS:GO Turnuvasının Şampiyonu Heroic Oldu! SanDisk ile Bu Sonbaharda Güvenle Eğitime Devam

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız