Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hearthstone Global Finallerine Geri Sayım Başladı

Her yıl gerçekleşen Hearthstone Global Finals için bu yıl da gözler Blizzcon’a çevriliyor. Dünyanın en iyi Hearthstone oyuncusu olmak için yarışacak sekiz kişi, büyük kupayı kaldırmaya ve toplamda 500.000$ değerindeki ödül havuzundan pay kapmaya çalışacaklar.

 
 
Halihazırda 1. sezonu devam etmekte olan Grandmasters Tour kapsamında, birinci sezon playoff maçları sonunda her bölgeden bir Grandmaster olmak üzere toplamda 3 Grandmaster, büyük finalde yarışmaya hak kazanacaklar. Benzer şekilde 2. Sezon sonunda da 3 bölgenin en iyisi 3 Grandmaster finallere yükselecek. Kalan 2 oyuncu ise 20 Temmuz – 6 ekim arasında oynanacak China’s Gold Open Series playoff maçları sonunda belirlenecek.
 
 
 
Global Finals’da yer almaya hak kazanacak 3 yarışmacının belirleneceği Grandmasters 1. sezon playoff maçları, bu hafta sonu gerçekleşiyor. 12 Temmuz Cuma günü Türkiye saati ile öğlen saat 12:00’de başlayacak playoff maçlarını Twitch.TV/PlayHearthstone üzerinden seyredebilirsiniz.

BlizzCon 2019 ve Hearthstone Global Finals ile ilgili daha detaylı bilgiler önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşılacak. Hearthstone Espor haberleri ve içeriklerini kaçırmamak için Hearthstone Espor websitesi ve Twitter, Facebook, YouTube hesaplarını takip edebilirsiniz. 
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
Bob Ross'un Ünlü Tablosu Minecraft'ta Yeniden Yapıldı Batman: Arkham Collection Resmen Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız