Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hearthstone: Descent of Dragons Genişlemesi Duyuruldu

 
Blizzard Entertainment, Hearthstone'un yeni genişleme paketi Descent of Dragons'ı duyurdu. 10 Aralık'ta çıkacak.
 
Genişleme paketinin tanıtım yazısı:
 

Rise of Shadows'da, League of E.V.I.L süzülen şehir Dalaran'ı çalmaya yönelik iddialı bir planı harekete geçirmişti. Kadim musibetlerin serbest bırakılmasıyla birlikte olaylar kızgın kumlara ve tozlu lahitlere de bulaşmış; ancak Saviors of Uldum'da kahramanlar kötülüğün güçlerine karşı koymuştu. Artık bu epik maceranın sonlanma zamanı geldi. Ve kapanışımızı ejderhalarla yapacağız. Karşınızda Hearthstone'un en yeni genişleme paketi: Descent of Dragons!
 
Descent of Dragons koleksiyonuna katabileceğin 135 yeni kartla birlikte uçuşa geçiyor. Galakrond kahraman kartları, yan görevler, yeni Invoke etkisi ve tonla ejderha bu kartlar arasında!
 
Hearthstone'a stratejik bir 8 oyunculu deneyim getirecek yeni otomatik savaş modu Hearthstone: Battlegrounds'a hoş geldiniz. Battlegrounds'da Hearthstone tarihinden tanıdığınız bir kahramanın rolünü üstlenecek, topladığınız minyonlarla kudretli bir takım kurmaya çalışacak ve heyecan dolu düelloların tadını çıkaracaksınız. Ta ki oyunculardan biri galip gelene kadar!
 
Battlegrounds, 5 Kasım tarihinde erken erişim için handaki yerini alacak ve Descent of Dragons ön sipariş teklifinden faydalanan, BlizzCon'a katılan veya BlizzCon Sanal Bileti'ni alan oyuncular bu yeni oyun moduna erişebilecek. Bu erken erişim döneminin 12 Kasım saat 21.00'da tamamlanmasının ardından açık beta başlayacak ve tüm oyuncular Bob'un Hanı'na giderek en iyi Battlegrounds kahramanları arasına katılmak için yarışmaya başlayabilecek.
 
Sinematik fragmanı ve Battlegrounds modu tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
Overwatch 2 Duyuruldu Red Dead Redemption 2'de RTX Teknolojisi Bulunmayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız