Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayvanat Bahçesi Konseptli Korku Oyunu Zoochosis Geliyor

 
 
Geliştiriciliğini Clapperheads ekibinin üstlendiği hayvanat bahçesi konseptli korku simülasyon oyunu Zoochosis'in çıkış tarihi açıklandı. Detaylara göre oyun 23 Eylül tarihinde PC platformu için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam mağazası üzerinden yayınlanacak.
 
Zoochosis ile gece boyunca hayvanlara sahip çıkmanız gerekiyor
 
 
 
Dikkat çekici konseptiyle korku ve simülasyon unsurlarını birleştiren Zoochosis'de gece boyunca hayvanlara sahip çıkmaya çalışan bir bekçi rolünde oynuyoruz. Hayvanlarla etkileşime girebiliyor, onlarla ilgilenebiliyor ve besleyebiliyoruz. Bunları yaparken arka planda bir hastalık yayılıyor ve bu hastalığı önlemek tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Seçimlerin oldukça önemli olduğu yapım içerisinde hangi hayvanları kurtarabileceğimizi biz seçebiliyor ve hangi hayvanları tedavi edebileceğimize biz karar verebiliyoruz. Dolayısıyla kararlarımız hem hayatta kalma şansımıza hem de oyunun sonucuna etki ediyor.
 
Vücut kamerasıyla ilerleyebileceğimiz yapımda gecenin tüm korkunç olaylarını yakalamak durumunda kalacak ve hayvanat bahçesinin en karanlık köşelerine doğru adım atmaya hazırlanacağız. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve konsept ilginizi çektiyse göz atmanızda fayda var.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Call of Duty: Modern Warfare 3, 24 Temmuz'da Game Pass'e Geliyor Shadows of the Damned: Hella Remastered, 31 Ekim'de Konsollar ve PC için Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız