Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta Kalma Oyunu Green Hell'in Satışları 300.000 Kopyayı Geçti

 
5 Eylül'de erken erişimden çıkan hayatta kalma oyunu Green Hell'in satış sayısı açıklandı. Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Creepy Jar'ın yaptığı oyun erken erişim satışları ile birlikte toplamda 300.000 kopyayı geçti. Ayrıca oyun Steam'de 570.000 kişinin istek listesinde bulunuyor. Geliştirici stüdyo kaliteli ve doğru içeriklerle daha fala oyuncuya ulaşmayı hedefliyor.
 
Green Hell'in konsol sürümleri ise bu ayın başında duyurulmuştu. Oyunun konsol sürümünün 2020 yılının başlarında çıkması planlanıyor. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Green Hell balta girmemiş Amazon yağmur ormanlarında geçen açık dünya hayatta kalma oyunu. Yiyecek veya ekipman olmaksızın ormanda tek başına bırakılmanın ardından hayatta kalmaya ve buradan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Bu yolculuk sırasında dış dünyadan herhangi bir yardım almıyorsunuz ve gerçek hayatta kalma teknikleri öğrenmenin ardından sadece ellerini kullanarak barınaklar inşa etmeniz, araçlar üretmeniz ve avlanıp kendinizi koruyabilmeniz için silahlar yapmanız gerekiyor. Sürekli olarak ormanın tehdidi altında, vahşi hayvanlara ve tropik hastalıklara karşı savaşıyorsunuz ve ayrıca kendi zihninin kurduğu tuzaklara ve uçsuz bucaksız ormanın karanlık köşelerinde gizlenen korkulara göğüs germek zorunda kalıyorsunuz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamepressure Green Hell Konsol Steam Hayatta Kalma Oyun Orman
Star Wars: The Rise of Skywalker'ın Son Fragmanı Yayınlandı Harry Potter: Wizards Unite Cadılar Bayramı Etkinliğinde Basilisk’e Karşı Savaşacaksınız

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Green Hell
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız