Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta Kalma Korku Oyunu Song of Horror’un İlk İki Bölümü 31 Ekim'de Çıkacak


Edgar Allan Poe’dan, H.P. Lovecraft’tan ve M.R. James’ten ilham alan oyun Song of Horror için yeni bir fragman yayınlandı ve oyunun ilk iki bölümünün yayınlanma tarihi belli oldu.

Türü hayatta kalma korku oyunu olan oyunda, The Presence olarak bilinen eski bir varlık tarafından avlanıyorsunuz. Geliştirici stüdyo Protocol Games, davranışlarını oyuncuların oynayış stiline göre değiştiren bir yapay zekâ yaratmış ve bu nedenle hareketleri öngörülemiyor.

Oyunda öldüğünüzde, kalıcı olarak ölüyorsunuz. Ancak bu oyunun sonu anlamına gelmiyor. Bu oyunda bir düzine karaktere erişim mevcut. Bu nedenle öldüğünüzde başka bir karakter seçip araştırma yapmaya devam ediyorsunuz. Ama her karakterin olayları yorumlayışı ve olaylara bakış açısı farklı. Geliştiriciler, hikâyeyi bölümlere bölmüşler ve her bir bölüm farklı bir mekânda geçiyor. Bütün hikâyeyi bitirmek 20 saat sürüyor. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 

Song of Horror Bölüm Listesi ve Nerede Geçtikleri

Husher Mansion (launches 10/31/2019) - the eponymous residence
Eerily Quiet (10/31/2019) - antique shop
A Twisted Trail (December 2019) – college
The Last Concert (January 2020) - abandoned abbey
The Horror and The Song (March 2020) - a psychiatric institution
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Song of Horror Hayatta Kalma Korku Oyunu
Henry Cavill, Witcher İçin "Her Gün Bu Evrende Nefes Alıyor ve Bu Evreni Yaşıyorum." Dedi Volition En Sonunda Saints Row 2'nin PC Versiyonunu Düzeltiyor

BSC Misafiri

15.10.2019 13:08:04

0
Arkadaş tüm dünya birleşmiş Lovecraft tarzını bitirmeye uğraşıyor :) Nasıl bir çöp la bu Sinking yanında goty kalır ki ona para maalesef pre-preder verip 2 saat dayanıp sonunda silmiş biriyim..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Song of Horror
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız