Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta Kalma Korku Oyunu Greyhill Incident, 2023'te Geliyor

 
 
Geliştirici Refugium Games, uzaylı temalı hikaye odaklı hayatta kalma korku oyunu Greyhill Incident'in PlayStation 5, PlayStation 4, Steam üzerinden PC ve "diğer konsollar" için 2023 yılının üçüncü çeyreğinde çıkış yapacağını duyurdu. Konsol sürümleri Perp Games tarafından yayınlanacak.
 
Hikaye odaklı korku hayatta kalma oyunu 
 
 
 
Refugium Games tarafından geliştirilen Greyhill Incident, 90'ların başında geçecek ve uzaylı - korku temasını bizlere sunmaya çalışacak. Korku ve hayatta kalma unsurlarına bünyesinde barındıracak olan bu yapım bizleri uzaylılar tarafından işgal edilen atmosferik Greyhill mahallesine götürecek.
 
Oyun içerisinde bu mahallede bulunan sakinler paranormal faaliyetlerin arttığını ve bunlara bir dur denmesi gerektiğini belirtiyor. Biz de kollarımızı sıvayıp bu işe girişiyoruz. Küçük Greyhill mahallesinde bulunan sakinler bu durumdan dolayı konuşmaktan korkar hale geliyor. Çünkü psikiyatri koğuşuna gönderilmekten korkuyorlar.
 
Oyunda bulunan bu olaylara karşı biz de elimize beysbol sopası, tabanca ve daha fazlasını alabileceğiz. Tüm bu olaylara bir son vermek için yola çıkacağız. Bakalım bizleri ne gibi tuhaf olaylar bekliyor.
 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Greyhill Incident hayatta kalma korku
Fortnite, 4. Bölümle Beraber Unreal Engine 5.1 Sürümüne Geçiyor Warframe Artık Çapraz Platform Desteğine Sahip

xenferious

6.12.2022 09:57:11

0
90larda çocuk olanlar uzaylı hikayelerini severler. Merak ettik açıkçası oynanır :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız