Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayao Miyazaki, Child of Light'ı Etkiledi


     Ubisoft'un yeni JRPG oyunu Child of Light'ın yaratıcı yönetmeni Patrick Plourde böyle bir oyunu geliştirirken nelerden etkilendileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü Japon yönetmen Hayao Miyazaki'nin filmlerinin oyun üzerinde büyük etkisi varmış.
 
     Gökteki Kale, Komşum Totoro, Prenses Mononoke, Ruhların Kaçışı ve Howl'un Yürüyen Şatosu gibi ünlü animelerle büyük takdir toplayan Hayao Miyazaki hakkında Plourde'nin açıklamaları şu şekilde:

     "Miyazaki'nin filmleri benim için büyük referanslardı, çünkü öncelikle kadın ana karakterlere sahiptirler (Child of Light da öyle) ve aynı zamanda oyuncuların da bu filmleri sevdiğini düşünüyorum. Iron Man ve Komşum Totoro'yu aynı haftasonu izleyebilirsiniz ve bu durum size garip gelmez. Aslında, bir film meraklısı olduğunuz bile söylenebilir. Yani, neden bir oyuncu, oyunları seven biri de farklı deneyimleri aynı zamanda oynamayı istemesin? Bir deneyim diğerinin yerini almaz, tam tersi birbirini tamamlar"
 
    Bakalım Ubisoft'un bu JRPG denemesi nasıl sonuçlanacak? Bize kalırsa aksiyon ve shooter oyunlarıyla dolu bu dönemlerde böyle farklı deneyimlere ihtiyaç var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews ubisoft child of light platform jrpg pc ps3 ps4 xbox 360 xbox one wii u
FF XIV'ün PS4 Sürümü 1080P ve 60 fps Olacak PS3 Oyunlarını PS Vita'da Oynayabileceğiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yenfiz

9.6.2016 10:54:25

0
Child of Light'ı miyazakinin görsel katkısı olduğu için oynama isteği doğdu şimdi içimde, haber için geç kalınmış olsa da teşekkürler.. [:'(]

itachi237

22.9.2013 08:42:09

-2
son filmi wind rises'ı izleyen var mı ? torrente ne zaman düşer acaba ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Child of Light ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız