Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Harvest Moon: The Winds of Anthos, 26 Eylül'de Konsollar ve PC için Çıkıyor

 
 
Yayıncı ve geliştirici Natsume, Harvest Moon: The Winds of Anthos'un 26 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun için ön siparişler artık Amazon ve Natsume.com'da mevcut. NIS America ayrıca oyunun bir kopyası, orijinal film müziği, Harvest Moon 25. yıl dönümü Sleepytime Cow pelüşü, bir hayvan yaka iğnesi seti ve bir koleksiyoncu kutusu içeren oyunun sınırlı bir sürümünü yayınlayacak.
 
Anthos ülkesi, Anthos sakinlerini fırtına, deprem ve benzeri doğal afetlerden koruyan Hasat Tanrıçası ve Hasat Perileri tarafından gözetlenen huzurlu ve uyumlu bir ülkeydi. Ancak yıllar önce bir gün Anthos, Anthos'un kendisinde yaşamı tehdit eden şiddetli bir volkanik patlama yaşadı ve Hasat Tanrıçası ve Hasat Perileri, Anthos'un insanlarını ve hayvanlarını güvende tutmak için kalan tüm güçlerini kullanmak zorunda kaldı. Bu, arazideki farklı köyleri birbirinden kapattı. Hatta bazı talihsiz ruhlar köylerinin dışında mahsur kaldılar ve geri dönemediler… 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Harvest Moon: The Winds of Anthos PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch pc
Diablo 4 resmi Türkçe dil desteğiyle beraber geliyor! Soulslike Aksiyon Oyunu Remnant 2 için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız