Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Harry Potter: Quidditch Champions Denuvo Korumasına Sahip Olacak

 
 
Warner Bros. tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Harry Potter evreninde geçen büyülü sporu konu alan Harry Potter: Quidditch Champions’ta tartışmalı koruma teknolojisi Denuvo’nun yer alacağı doğrulandı. Genel olarak bu koruma oyunun çıkışı ile beraber ekleniyor ancak sonraki süreçte kaldırılıyor.
 
İkonik karakterleri temel alan spor oyunu yolda
 
 
 
Harry Potter: Quidditch Champions, Harry Potter evreninde geçiyor ve ikonik karakterleri beraberinde getiriyor. Quidditch adlı büyülü spora dayanan yapım içerisinde büyülü süpürgenize atlayabiliyor ve sayı atmak için büyük bir mücadeleye girebiliyorsunuz. Denuvo korumasına bakacak olursak, genel olarak bu korumanın oyunun performansını etkilediği bildiriliyor. Durum böyle olunca birçok oyuncu korumanın oyun içerisinde olmasını istemiyor.
 
Diğer taraftan Saber Interactive tarafından yayınlanacak olan serinin en yeni oyunu Warhammer 40K: Space Marine 2 yakın zamanda piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. 9 Eylül'de yayınlanacak olan oyunda Denuvo korunması bulunmuyor. Harry Potter: Quidditch Champions ise 3 Eylül tarihinde piyasaya sürülmeyi bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Yoshida: Final Fantasy 14'ün Nintendo Konsol Sürümü İçin İşler Yolunda Skyrim İçin Yeni Mod Tank ve Uçakları Ekliyor

BSC Misafiri

2.9.2024 11:18:09

0
Warner Bros'un free to play olması gereken oyunu parayla satmaya çalışması galiba Suicide Squad'ın acısını çıkartmaya çalışıyor :D Bu oyun popüler olursa Harry Potter'ın garip fanları yüzünden popüler olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız