Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Harmonix: Dance Central'ın Potansiyeli Büyük


 
     Bu nesilde müzik oyunlarına gösterilen ilgi oldukça üst düzeyde.  Bu türdeki oyunların satışları geliştirici ve yayıncı firmaları fazlasıyla memnun ediyor. Türün en önemli isimleri Guitar Hero ve Rock Band gibi yapımlar pastadan büyük dilim alıyorlar.
 
     Rock Band'in geliştiricisi ve Guitar Hero'nun yaratıcısı Harmonix'in Kinect'e özel olarak hazırladığı Dance Central da müzik oyunlarının liderliğine aday bir oyun olma potansiyeline sahip. Harmonix yetkililerinin de oyunlarına güveni tam.
 
      Geliştirici firmadan Tracy Rosenthal-Newsom, "Bence Dance Cenrtal'ın potansiyeli oldukça büyük. Bence bu teknolojide (Kinect) çok büyük bir güç var, fiziksel oyunculuk ve diğer tür oyunlar için bir çok fırsat var." sözleriyle oyunlarından ve Kinect'ten ne kadar umutlu olduğunu belirtti.
 
    Wii için çıkan Just Dance gibi düşük kaliteye sahip dans oyunlarının bile çok yüksek satış rakamlarına ulaştığını göz önüne alırsak Dance Central ortalığı yakıp kavurabilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dance Central music müzik Harmonix Microsoft MTV Games
The Last Guardian'da Move Desteği Olabilir Vaan, Dissidia Duodecim FF'de yer Alabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dance Central
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız