Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hardcore Macera Oyunu Below'dan Heyecan Verici Detaylar


     Daha önce harika bağımsız oyunlara imza atan ve bu alanda uzman firmalardan biri sayılabilecek olan Capybara Games'in yeni macera oyunu Below ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
 
     Below'un dövüş sisteminin The Legend of Zelda: Wind Waker'dan esinlendiğini söyleyen geliştiriciler kalkan ve kılıcımızın iki ana eşyamız olacağını belirtiyorlar. Kalkanı kaldırıp ilerleyebilecek ve kılıcımızla tuşlara basılı tutarak daha sert vuruşlar yapabilecekmişiz.
 
    Oyunun bizi zorlayacağını da geliştiricilerin şu örneğinden anlıyoruz. Düşmanların tek bir vuruşu bile kanamamıza yol açacak. Düşmanlar sert vuruşlar yaparsa, daha hızlı kanayacaksınız. Kanama önemli sorunlarımızdan birisi olacak; çünkü oyunu durdurup (dondurup) menüden kanamayı durdurma eşyasını durdurma gibi bir seçeneğiniz yok. Ayrıca kanamayı bir kamp ateşi bulup kılıcınızı ısıtıp yaranızı dağlayarak durdurabileceğiniz söyleniyor.
 
    Ayrıca oyunda herhangi bir alıştırma bölümü, konuşma metni veya size nereye gideceğinizi söyleyen işaretler olmayacak. Oyunun dünyasını keşfetmek tamamen belleğinizin ne kadar güçlü olduğuna ve cesaretinize bağlı. Yani tam anlamıyla bir "hardcore" oyunla karşı karşıyayız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot Below Xbox One Bağımsız Macera PC
Icewind Dale: Enchanced Edition Duyuruldu + Duyuru Videosu Yayınlandı FIFA 15'in En İyi Futbolcuları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Unreal Nerd

8.9.2014 12:05:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: Snobbie Tamam, gitmen gereken yeri gösteren oyun içindeki okları anladık, eyvallah peki bu Far Cry 3 ile gündeme gelen ve ardından her yeni çıkan oyunların olmazsa olmazında olan "duvarların arkasındaki düşmanları görebilme nedir ya? Yuh artık, benim bildiğim o olay wallhack denilen hiledir. Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Casual oyunculuk bumudur? Bu kadar da basite indirgenmezki birşey. Hele birde bu tür oyunlar oynayıp zevk alan var, onlara diyecek birşey bulamıyorum ama gösterecek yön biliyorum. "Kum havuzu"...
Çok bilgin kardeş o duvar arkasını görme olayı far cry 3le gelmedi asıl casual sensin.Skyrimde bile var ve diğer nice AAA oyunda vardı zaten.

skulz

7.9.2014 23:22:14

0
Deli gibi beklediğim oyunlardan biri...

Snobbie

7.9.2014 19:45:25

+1
Tamam, gitmen gereken yeri gösteren oyun içindeki okları anladık, eyvallah peki bu Far Cry 3 ile gündeme gelen ve ardından her yeni çıkan oyunların olmazsa olmazında olan "duvarların arkasındaki düşmanları görebilme nedir ya? Yuh artık, benim bildiğim o olay wallhack denilen hiledir. Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Casual oyunculuk bumudur? Bu kadar da basite indirgenmezki birşey. Hele birde bu tür oyunlar oynayıp zevk alan var, onlara diyecek birşey bulamıyorum ama gösterecek yön biliyorum. "Kum havuzu"...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Below
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız