Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Halo'dan Daha Büyüğü Yok"

 
    Microsoft'un global satış direktörü Steve Beinner, Halo serisi hakkında oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.
 
     Steve Beinner: "Halo'nun yaptığını yapabilen pek fazla seri yok. GTA ve Call Of Duty serisini örnek verebilirsiniz tabii ki, ancak konsola özel (exclusive) oyunlarda Halo'dan daha fazla satış rakamına sahip bir oyun yok" diyerek oyun satışları konusunda Sony'e gözdağı verdi.
 
    Bu açıklamalar Sony cephesini epey kızdıracağa benziyor.  Ancak satış rakamlarıyla oyunların başarısının karşılaştırılması ne kadar doğru olur bilemeyiz. Karar tabii ki siz oyuncuların.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Steve Beinner Halo Halo 4 Microsoft satış rakamları başarı en iyi oyun en büyük oyun açıklamalar iddia
Crytek'in Yeni Projesi Önümüzdeki Ay Açıklanacak David Cage: Oyunların Mekanikleri Değişmeli
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

urazs

9.6.2012 06:25:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Oyunu eleştirirken objektif olmak gerek.. Halo'dan nefret etmeme rağmen TÜR bakımından PS oyunlarıyla karşılaştırılacak bir oyun değil. Zira aynı türde başka bir oyun ( oyunun FPS olması aynı mekaniklere sahip olmasını gerektirmez) PS cephesinde yok. Ennn kaba haliyle, herkes anlasın diye söylersek Halo futuristik temalı BF mekaniklerine sahiptir. Peki oyunu ben niye sevmiyorum? Tasarımları fazla renkli, cıvıl cıvıl. Vii yihuuu diye etrafta gezinen, pembe lazer silahlı mor uzaylılar açıkcası benim ilgimi çekmiyor. Bu yüzden de ömrümde sevdiğim jrpg sayısı 1-2 falandır. Hormonlu ördeklerle 3 başlı ejderha çakması canavarları öldürmek çekmiyor yani beni:) Aynı şekilde Bayonetta, DMC falan da zerre haz etmem. Ha Halo'nun teknik detayları çok hoş. Müthiş gerçekçi denilen BF'de kafama helikopter düştüğünde ölmüyorum ama Halo'da kafana minik bir şarapnel parçası gelse bile ölüyorsun. Fizik motoru çok iyi çalışıyor. Ayrıca serbestlik sunan bir MP yapısı var. Sevilmesinin sebebi de budur. Ama o tasarımla değil Halo 4, Halo 44 çıksa elimi sürmem o ayrı mesele.
Ahahahahahahah ! Gülmekten sandalyeden düşüyordum neredeyse ! Hislerime çok güzel tercuman olmuşsun, bende Halo 2 yi PC de denediğimde direk bu ne be ! tepkisi vermiştim, hoppidi zıppidi pokemon kılıklı uzaylılar falan ahahahah... Yani çok zorladım kendimi seveyim diye ama ı ııhh, ısınamadım gitti. Pembe lazer silahlı mor uzaylı ! Genel tespitinde gayet yerinde bence HALO iyide güzelde... Ömrü PC FPS leri ile geçmiş adamı alıyor bir sırıtış başında, oyunu ciddiye alamıyor insan be bilader. Direk tepki şu: Bu ne be ! Oyunun kalitesine tek sözüm yok benim de sorunum tasarımla. Ha bu arada özellikle DMC 4 e bende zor katlandım, yamalı bohçalı korkuluktan bozma düşman mı olur kardeşim, Nero nun oynanışı iyi çıktı, Dante geri geldi, grafikler bölümler başarılıydı, birde müzikler gaz olunca gitti oyun bohça çuval kese kese Yalnız oyunun başlarında çıkan o karizmatik cehennem zebanisi ( at gibi birşeydi adı Beliel miydi neydi ) alevler saça saça gelmeseydi dayanamayıp bırakıcaktım oyunu valla. Neyse o sağolsun biraz topladı oyunun imajını, daha sonra abuk abuk dev kurbağalar mı kesmedik canlı bitki boss larla mı kapışmadık, oyun batırdı yani yine ...

RubyC+

7.4.2012 21:11:27

0
Halonun babası Killzone dir

BSC Misafiri

7.4.2012 11:22:56

0
crysis3 haloyu öldürür

sfgsfgsfg

14.3.2012 16:34:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: OlympusTR Bence "Half-Life'dan Daha Büyüğü Yok"
Bu kesin bir olay.Bunu kabul etmneyen fpsden zerre kadar anlamaz.

sfgsfgsfg

14.3.2012 16:29:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Halo kadar tırı vırı bir oyun yok. Killzone ve Resistance gibi oyunlar varken oynanmaz.
Resistance ve killzone yarım halo etmez.

RubyC+

14.3.2012 12:18:26

0
Hahaha güldürmeyin beni :)

BSC Misafiri

13.3.2012 08:29:05

0
Killzone serisine kötü oyun diyen adam oyundan zerre anlamıyordur.

haganeno

13.3.2012 00:25:53

+1
30 sayısı sallama olmuş çok daha fazla exc oyun var ps3 de ;) Azıcık araştırın sörüm http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games http://en.wikipedia.org/wiki/Category:PlayStation_3-only_games Bu arada fanboyluk olarak söylemiyorum. Haloyu severek oynayan bir şahısım. Ancak birisi satış grafiginden bahsetmiş. Egri oturup dogru konuşacaksak eger. O kadar exc oyun varken tabii ki çok yüksek bir grafik olmayacaktır(oyun başına). Azıcık oyunu çok satmakmı başarı. Çok fazla oyunla çıkış yapmakmı bunu kararlaştırın önce. ;)

Dinosaurborn

13.3.2012 00:19:40

+3
evet beyler bombayı patlatıyorum. Sir Pinky nikli arkadaş aslında MEGAN FOX!!!

Project Scorpio

13.3.2012 00:08:17

-2
Neymiş o 30 tane ex oyun say bakalım?

Xaerk

12.3.2012 20:34:51

0
Yav he he

Celtic Warrior

12.3.2012 19:26:52

0
Belki en iyi FPS exclusive olabillir ama bir Uncharted, God of War gibi havası yok yani o duyguyu veremiyor. Yoksa iyi oyun Halo

On.E

12.3.2012 19:24:43

+2
Gran Turismo serisiyse en büyük Exc. yarış oyunlarına bakıyoruz demektir o GT'ni çoktan geçtiler FM4 ile o zaman FM4 en büyük Exc. mantık olarak.CoD ile Halo zihniyetini bir tutan "cahiller" de var. Bir Wayward Son var şu sitede adam gibi eleştirebilen PS3 kullanıcısı.Zaten genel de yorumları mantıklıdır katılırım hatta çoğuna, en azından Halo'yu eleştirip gidip PS3'te JRPG ya da o tarz oyun oynayan dolu var.Renk paletine dayanamayan için zaten BF var.Bunu söylersin geçer gidersin, ama renk paleti bana göre kalitesini azaltmaz, bir kere AI'ı, online altyapısı, MP çeşitliliği ve ömrü hiç bir FPS'de yok neredeyse Exc.leri bırak.Fizik motoru da Exc.ler arasında yok gibi araç fizikleri vs. Bunun yanında oynayan, okuyan ya da izleyen için senaryosu müthiş yine Sci-Fi sevenler için hiç bir Exc.te yok.Sci-Fi sevmeyenler için bir şey diyemem ama Killzone fanlığı yapanlar belli ki Sci-Fi seviyorlar.Grafikleri ise gayet oynanabilir, 3'te kaldı o Old-gen işi.Ve mekanikleri de farklıdır turnuva oyunudur dengesiyle. Adam satış rakamı yönünden yaklaşmış o konuda da 1 numara zaten nesnel bir şey bu.Şurada eleştirenler dediğim gibi MP'ye girmemişler.Sony bir sürü seri denedi ama kalite olarak Halo'ya yaklaşamadı çok iyi TPS'leri var, Hack'n Slash'leri var, platformları var, iyi denecek yarış oyunları var, MGS'si var ama FPS türündeki oyunlarla 360'ın Halo'suna yaklaşamadılar.KZ serisi dar mekan, oynanışı ağır, MP'si rağbet görmeyen hatta F2P yapılmış bir oyun. Dediğim gibi en iyi Exc. olarak türe göre değişir, kimine göre LBP, kimine göre FM, kimine göre MGS, kimine göre UC ama en iyi FPS Exc. Halo'dur.

alemburda34

12.3.2012 19:24:00

0
microsoft ilk baş xbox live ücretsiz yapsın da o zaman satış rakamı görmek istiyorsa görsün. Sony oyunun üstüne + online için ek ücret almayan bir oyun konsolu ve bu anlayışı benim gönlümde taht kurmasını sağladı. Xbox alırsam içindeki xbox live hediyesini kullanırım sonrası inadına korsan taa ki xbox live ücretsiz olana dek !

CaSsErDoDo

12.3.2012 19:14:04

-3
haloyu oynadım ve beş para etmez bir oyun.insanlar eskiyi hatırladıkları için oynuyor şu oyunu başka sebebide yok.

TMF

12.3.2012 18:58:34

0
Bu zihniyet ile düşünürsek dünyanın en iyi oyunu cod oluyor :) Halo yu yere göğe sığdıramayan oynamayana cahil diyenlerde var tabiği..

addidas_85

12.3.2012 18:42:59

-2
Gran Turismo serisinden haberi yok sanırım... O Halo dan olsa olsa koca bir 0 olur

toj_blok

12.3.2012 18:14:42

-1
şu an itibariyle ps3 sahiplerinin neden xbox 360 page'sinde bu konuyu okuduklarını bir düşünün.Evet pişmanlar.Sadece oyun için yapılan bir konsola para verdiler bırakın cevap vermeyin bu pis fanboylara the last of us tan söz edenlere bir sorun hayatında kaç kez orjinal oyuna para vermişler ? Hepsi gelip geçici...Halo'nun oyun olarak fazla iyi olmadığını söyleyebilirim sizin dediğiniz gibi bir 'xboxçı' olarak.Birde şöyle The Last of Us tadına bir oyun geldiğini düşünsenize xbox 360'a.O zaman o oyunun yapımcısı dünyaları kazanır dünyaları.Hadi iyi geceler!

mortuary6

12.3.2012 18:05:36

0
exclusive in en çok satan serisi diyor adam daha ne olsun:) ama uncharted serisi de aşağı kalmaz sanırım satışlarda...

BSC Misafiri

12.3.2012 17:59:16

-1
MS yi takan yok artık firmalar terk ediyor. Bizarre battı, Fable yapımcısı gitti, Epic Games desen Apple'ı övüyorlar onlarda durmaz yeni nesilde. Ellerinde sadece halo fanboyları kaldı

Wayward Son

12.3.2012 17:21:56

+2
Oyunu eleştirirken objektif olmak gerek.. Halo'dan nefret etmeme rağmen TÜR bakımından PS oyunlarıyla karşılaştırılacak bir oyun değil. Zira aynı türde başka bir oyun ( oyunun FPS olması aynı mekaniklere sahip olmasını gerektirmez) PS cephesinde yok. Ennn kaba haliyle, herkes anlasın diye söylersek Halo futuristik temalı BF mekaniklerine sahiptir. Peki oyunu ben niye sevmiyorum? Tasarımları fazla renkli, cıvıl cıvıl. Vii yihuuu diye etrafta gezinen, pembe lazer silahlı mor uzaylılar açıkcası benim ilgimi çekmiyor. Bu yüzden de ömrümde sevdiğim jrpg sayısı 1-2 falandır. Hormonlu ördeklerle 3 başlı ejderha çakması canavarları öldürmek çekmiyor yani beni:) Aynı şekilde Bayonetta, DMC falan da zerre haz etmem. Ha Halo'nun teknik detayları çok hoş. Müthiş gerçekçi denilen BF'de kafama helikopter düştüğünde ölmüyorum ama Halo'da kafana minik bir şarapnel parçası gelse bile ölüyorsun. Fizik motoru çok iyi çalışıyor. Ayrıca serbestlik sunan bir MP yapısı var. Sevilmesinin sebebi de budur. Ama o tasarımla değil Halo 4, Halo 44 çıksa elimi sürmem o ayrı mesele.

ultra_storm

12.3.2012 16:58:19

-4
Ne halo 4 ne killzone 3 nede uncharted 3 en büyük oyun battlefield 3

BSC Misafiri

12.3.2012 16:53:52

+1
Veil of fire ben de xbox var o kadar da ii deil bence last of us bu oyundan guzel olcak gibime geliyor

BSC Misafiri

12.3.2012 16:53:42

+4
En iyi online..Hmmm..... Youtube'da Rooster Teeth herhafta Halo: Reach - Fails of the Weak isimli bir program yapıyormuydu ne...!! Oyun kötü degil. Ama en iyisi demekle kendileri kaşınmışlar. Bu birazda yenisi çıkacak oyunun ilk şişirme girişimi olabilir. Ya da oyunlarına güvenmiyorlar (bu sefer). Birde agzınıza sürekli yapay zekayı alıp durmayın. Oyun sadece yapay zekanın arkasına saklanacak kadar kötü degil. Sırf buradaki saçma sapan yorumlar yüzünden insan seviyorsada sevmiyecek. Yok killzone, yok halo. Kimde ne varsa, ona göre alır oynar yoksada anca çamur atar. Ps3 sahibi pc ye, xbox'sa çamur atar. Pc ci konsolu sevmez. Xbox kimseyi sevmez. Allahın aşkına neyin mucadelesini veriyorsunuz. Adamlar aldıgınız oyunun içne dlc koyuyor sonrada size yenilikmiş gibi satıyor, 2 harita yapıp özel müşterilerine önce çıkartıyor. Adamlar bizi öpüyor sayın arkadaşlarım, saçma sapan sebeplerle birbiriniz yemeyin artık. Uyanın....!!!!

BSC Misafiri

12.3.2012 16:53:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky Halo belki de Dünya'nın en iyi multiplayer, senaryo ve yapay zekasına sahip olan oyun. Aldığı puanlar ve satış rakamları ile kendini çoktan ispatlamış bir seri. Ama gel gör ki hayatında Halo oynamamış cahil fanlar bunu çekemiyor...
Kesinlikle katılıyorum.Benim için Halo'dan önce ve sonra diye ikiye ayrılmıştır oyun anlayışım.Eskiden COD oynardım.Halo ile tanıştıktan sonra COD gibi oyunlar çok basit ve tekdüze gelmeye başladı.(BF hariç çünkü oda strateji gerektiren bir oyun-karambol oyunu değil)Ayrıca şunu da belirtiyim.Haloyu ilk elinize aldığınızda çok garip gelebilir ki bana öyle gelmişti.Nedeni ise nerdeyse bütün FPS lerin birbirne benzemesi ve hep aynı oyunları oynamamızdır.Halo ise bunlardan ayrı bambaşka bir dünyadır.Bir kere bağlandınız mı artık çıkışınız yok...

Decepticon

12.3.2012 16:50:09

0
Halo en iyi FPS dememiş adamlar en iyi exc demiş yani hepsiyle kıyaslamışlar siz gelmiş burda gow'la nasıl kıyaslayacan diyorsun.Madem o kadar iddaalı kaç tane büyük ödül almış dökün ortaya.Neredeyse her sene bi ps3 exc'si genel anlamda ödül alıyor en iyi XBox oyunu bile exc değildi bu sene.Şimdi gelmiş burda boş laf yapıyorsunuz.

EmuMaster

12.3.2012 16:50:09

-2
quote:

Orijinalden alıntı: bykrm Halo kadar şişirilen bi oyun yok demesi daha doğru olur.
Doğru diyosun.Xbox 360 olduğu zamanlar "dur lan şu halo neyin nesidir" diye oynadım.Koskocaman bir foss

stun

12.3.2012 16:48:26

0
burda satış rakamı öne sürmüş exc olarak.... ve satıştan çıkartarak butun exc lere sallamış... ozaman '' coddan buyuk yok'' mantıgı en doğrusu olur :? xbox fanlarıda .. fps ile tps karşılaştırıyorsunuz ..diye savunmaya çalışmış yazık... tabıkı karşılaştırıcaklar... adam orada halo dan buyuk fps yok vs gibi özelleştiren bir kavram kullanmamışlar.... sony cephesinde heavy rain- gow serisi -uc serisi gibiyapımlar varken bunu demek saçma oluyor.. saçma.. ama adamın elınden başka birşeyde gelmez

md07tr

12.3.2012 16:47:16

+1
Yorumların çoğu hayatında hiç Halo oynamayanlardan gelmiş. Herşeyi geçtim multiplayer modları Halo ya yaklaşabilen Ps exc oyunu var mı acaba. Oyun oynama süresini online modlar arttırır ve ne yazıkki ps online oyun konusunda xboxın çok gerisinde(cross chat bile yok) Yanlış anlaşılmasın keşke olsa ama ne yazıkki yok. Ps in Uncharted serisine sahip olması Halo yu kötü yapmayacağı gibi aynı şekilde xboxın Halo ya sahip olması Uncharted ı kötü oyun yapmaz

Project Scorpio

12.3.2012 16:43:42

0
Halo belki de Dünya'nın en iyi multiplayer, senaryo ve yapay zekasına sahip olan oyun. Aldığı puanlar ve satış rakamları ile kendini çoktan ispatlamış bir seri. Ama gel gör ki hayatında Halo oynamamış cahil fanlar bunu çekemiyor...

djomer05

12.3.2012 16:36:04

0
Arkadaş bir oyunda bu kadar şişirilmez ki...

On.E

12.3.2012 16:32:32

-3
Gerçekler bazılarını acıtmış ne kadar PSBoy varsa akın etmiş ve edecektir zaten, hala Uncharted denen MP'si başarısız öylesine konulmuş Single'ı iyi ama kısa süren bir kere bitirip atılacak oyunu kıyaslıyorsunuz Killzone'a değinmiyorum bile her şey özenti bir oyun grafik isteyenin PS3'te işi yok gitsin Crysis'e Modu çeksin PC'de Killzone'u katlar madem gerçekçilik mesele.Last of Us diyenler zaten hiç cevap vermeye gerek yok çıkmamış tek oyunluk devamı bile olmayacak oyunu karşılaştırmakta Fanboyluğun en üst rütbesindeki adamın işidir. Şişirilen diyen adamlar her konuda laf atıyor ama senaryonun ilk bölümü ya da hiç bir şey Halo tecrübeleri ne MP'ye girmişler ne Forge'a ne konuyu bile bilmeden laf atıyorlar Sony'nin yaptığı tüm dandik FPS oyunlarını üst üste koyunca bir Halo etmiyor tabii hiç oynayamadıkları için anlamamaları normal.

TheMEA

12.3.2012 16:30:38

0
Halo'dan daha büyük FPS exc. zaten yoktu ki. Gidipte God of War ile Halo'yu karşılaştıran zihniyetler hangi dünyada yaşıyorsunuz siz?

SOLID SNAKE

12.3.2012 16:23:26

-4
Merak ediyorum Balon olan bir oyun Nasıl 10/10 gibi puanlar alıyor acaba ? Çoluk çocuk işte, He deyin geçin HALO'nun yapay zekası fazla gelir onlara.

Cityzens

12.3.2012 16:23:02

+2
xboxcılar gidip uncharted3 yada gow3 oynasında görsün... o yapımcılarda biliyorlar sony nin özel oyunlarının daha iyi olduğunu.. Allah aşkına xboxın özel oyunlarını bana söyleyin ... hangileri sony nin oyunlarına rakip olabilir... işleri güçleri kinect ten başka birşey değil bu xboxcıların.. gidip gow3 oynayında oyun görün oyun.. !

aydogdu1453

12.3.2012 16:16:23

0
Adam olsun ve Uncharted serisine bir göz atsınlar.Halo'da iyi ama o kadar da iyi değil.Abartmaya gerek yok.Sonuçta oyunlar biz oyuncular için oyunu oynamak ise tamamiyle tercih meselesi.İyi seyirler.

BSC Misafiri

12.3.2012 16:02:01

-2
Binlerce online kombinasyonuna sahip FPS oyundan bahsediyoruz, gidip TPS Last of us'u örnek veriyosunuz. Sizin yaptığınız fanboyluk değilde nedir. Online olarak FPS türünde Halo'dan daha geniş özelliğe sahip oyun olmadığını söylüyorum. Bu devrin en iyi AI(yapay zeka, script)'ine sahip bir oyundan bahsediyoruz. Senaryo olarak oynamayan PSboyları saymıyorum bile, senaryosu aşırı güzel ve tatmin edicilikten öte zevk veriyor. Ama bazıları grafiğe o kadar önem veriyor ki Halo'nun yıllardır kullandığı pastelimsi renk paletinden iğreniyor sadece PS3 oyunlarında daha gerçekçi grafikler var diye. Gerçekçi grafik mi istiyorsunuz? Gidin CoD benzeri biraz daha mistik havadaki Killzone 3'ü oynayın. Killzone Cod benzeri iken Halo tamamen özgün bir online yapıya sahip. Ve herkesin şikayet ettiği pastelimsi renklerdende kurtuldu hâlâ bu oyunun nesini eleştiriyorsunuz? Hele Gamepad'e tam kombinasyon sağlarken. Evet Halo en çok satan exclusive en çok abartılan mı? En çok abartılan olsun, siz de diğerlerini abartmıyor musunuz böyle yaparak? Last of us diyerek daha önceki oyunları bile olmayan oyundan bahsediyorsunuz. Ben Last of us'a kötü demiyorum Halo'nun mizahı var her türlü oynanacak, Halo Southpark gibi. Last of us ise güzel olması beklenen bir oyun. Yapımcı röportajını izleseydiniz zaten Bungie'den bile kaliteli yapımcı olduklarını anlardınız. Atalay` banlıyım.

OlympusTR

12.3.2012 15:59:57

0
Bence "Half-Life'dan Daha Büyüğü Yok"

creed87

12.3.2012 15:47:46

0
Uncharted 3 ü unutuyor bence ve uncharted serisini

saffet12

12.3.2012 15:39:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: VeilOfFire Ya fanboy kavramını kullanmak istemiyorum ama şu yorumlara bakıyorumda buram buram ps fanlığı kokuyo. Bu oyunu oynadınızmı acaba kötülüyosunuz. Kabul edemiyosunuz oyunun kalitesini anca oyna laf atarak kendi egonuzu tatmin ediyosunuz. Bu neslin en iyi exclusive'i Halo'dur..
Ben konsol kulanmiyorum arkadaşimda var onla oyniyorum bu neslin en iyi exclusive demişsin bence ps3 exclusive le karşilaştiramaz bile yanliş anlama ps3 fanlı filan dilim halo 3 ve halo reach denedim ona dayanarak söyliyorum bence macrosoft kendine bu kadar güvenmesin ekibi deştirdi ortaya ne cikica beli olmaz

BSC Misafiri

12.3.2012 15:37:03

-3
halo reklamlarla şişirilmiş balon bir oyun. Old gen oyuna filmlerden fazla reklam (200-300 milyon dolar) yapmak marifet degil. Aynı naneyi cod da yapıyor. Bu nesilin en iyi, en çok ödül alan oyunu Uncharted 2 dir. Seri olarak muhteşem Uncharted serisi

söny

12.3.2012 15:34:00

0
Sony'nin oldugu gibi microsoftunda gözdesi halo xbox için bir nimettir ve öyle kalıcak editonlarına serilerine bile sahip olduğum oyun serisi

aygun61

12.3.2012 15:25:30

0
Böyle belli başlı firmalar oyunları sadece para kazanma aracı olarak görüyorlar. Herkezinde öyle düşündüğünü sanıyorlar.

Guest-C8DDC600D

12.3.2012 15:19:59

-7
Ya fanboy kavramını kullanmak istemiyorum ama şu yorumlara bakıyorumda buram buram ps fanlığı kokuyo. Bu oyunu oynadınızmı acaba kötülüyosunuz. Kabul edemiyosunuz oyunun kalitesini anca oyna laf atarak kendi egonuzu tatmin ediyosunuz. Bu neslin en iyi exclusive'i Halo'dur..

BSC Misafiri

12.3.2012 15:08:30

+2
call of duty de aynı durum söz konusu.
quote:

Orijinalden alıntı: bykrm Halo kadar şişirilen bi oyun yok demesi daha doğru olur.

BSC Misafiri

12.3.2012 15:08:25

0
Last Of Us u a ne oldu simdik o kotu bir oyunmu ):

BSC Misafiri

12.3.2012 15:08:21

+2
Yaptım olacak!

BSC Misafiri

12.3.2012 15:08:19

-1
Halo kadar tırı vırı bir oyun yok. Killzone ve Resistance gibi oyunlar varken oynanmaz.

profxxx

12.3.2012 15:03:03

0
Halo Bir başka . . .

Meurglys

12.3.2012 14:57:47

0
Edit.

bykrm

12.3.2012 14:48:05

+18
Halo kadar şişirilen bi oyun yok demesi daha doğru olur.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız