Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo : Reach'te Gizlilik Modu mu Olacak?

 
Bir çok oyunsevere göre bu yılın en büyük yapımlarından biri durumunda olan Halo : Reach için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu sabah yeni ekran görüntüleri yayınlanan oyunda gizlilik modu mu olacak?
 
Bu sorunun ortaya çıkış nedeni ise bu sabahki yeni görsellerden sonra ortaya çıkan bir video oldu. Bu sene sonunda çıkacak olan Halo : Reach'ın betası bir aksilik yaşanmaz ise 2010'un ilk yarısına denk gelen bir dönemde yapılacak. Daha önceki açıklamalar bahar ayları olacağı yönündeydi.
 
Bugün ortaya çıkan video ODST içinden çıkan kod ile katılınacak olan Halo : Reach betasına ait. Henüz resmi bir açıklama yok. Yani Bungie'nin bu videoyu yalanlama olasılığı da bulunuyor. Fakat videoyu izlediğinizde oldukça gerçekçi olduğunu görüyoruz. Bu videoda ise sadece oyunun betasının giriş kısmı yer alıyor. Yani herhangi bir oyun içi materyal videoda gözükmüyor.
 
Bu videoyu ilginç kılan nokta ise videoda gözüken bir ibare oluyor. Oyuna giriş yapılırken yükleme kısmında gözüken bu ibarede "Use the Murder Mode to kill an enemy without being spotted." yani "Düşmanlarınıza farkedilmeden onları öldürmek için Murder Modunu kullanın" yazıyor. Bu ifade de oyunda Murder Mode adlı bir oyun modu veya gizlilik öğelerinin olabileceğini akıllara getiriyor.
 
İşte ortaya çıkan video ;
 
 
Youtube videosudur.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Halo : Reach Microsoft Bungie
Heavy Rain'in Japonya Kapağı da Belli Oldu Japonya'nın En Hızlı Satan Wii Oyunu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız