Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo : Reach'te 150 Görev Vardı

 
     Halo : Reach ile hem Microsoft hem de HALO serisine veda etme hazırlığı içerisinde olan Bungie ekibinin fikir geliştirme müdürü Marcus Lehto, ekibin son yapım için beyin fırtınası estirdiğini ve 150 görevli bir oyunla karşımıza çıkacaklarını, ancak daha sonra bunu 20'ye indirdiklerini açıkladı.

       CVG sitesine bir açıklamada bulunan Lehto, bu 150 görev fikrinin aniden ortaya atılmadığını ve 10 yıllık bir geçmişe sahip olduğunun altını çizdi:

" Bu başlangıçtan beri özel bir dikkat verdiğimiz nokta. Önce bir hikaye yazıp ardından içine görevler tıkıştırmaya çalışmadık. Hikayeyi inşaa ederken 150 görevle birlikte ortaya bir eser çıkarmıştık. Daha sonra oturup bunların bir kritiğini yaptık. Sonunda aralarında 10 yıldır yapmak için yanıp tutuştuklarımızın 20'sini çektik aldık. Nihayetinde oyunla birlikte kaynatarak yapımı tamamladık."

     Lehto ayrıca oyunun kazandığı "sandbox" tarzı oynanışa da değindi. Yapılacak görevlere pek çok farklı yolla yaklaşabileceğimizi hatırlatan Bungie sözcüsü, her seferinde akıllara gelen farklı düşüncelerle görevi tamamlayabileceğimizi vurguladı ve ekledi:

" Eğer tüm bunlardan sıkılırsanız; kuru kafa toplayabilir, harita modifiye edebilir, co-op mücadele verebilir, online multiplayer kısmında eğlenerek hikaye modu dışında eğlenceye devam edebilirsiniz."


     Efsane serinin sonuncusu eylül ayında bize Reach gezegeninin nasıl düştüğünü anlatacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 halo reach forge 2 forge 2.0 firefight modu versus firefight
DC Universe Online, GamesCom'da Oynanabilecek PS Move, Ebay'de

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız