Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo : Reach Live Action Videosu Burada

 
     Çıkışına 1 ay kala Halo : Reach için Microsoft tarafından yeni bir video yayınlandı. Live action tarzında olan video, aklımıza ODST tanıtım videosu gelince bizi heyecanlandırıyor ancak video devriye gezen üç askerin telsiz konuşmalarından ibaret.
 
     Görünüşte sade duran videoda geçen konuşmalar nihayetinde "Remember Reach" sloganıyla birleşince anlam kazanıyor. Covenantlarla savaşıp Reach gezegenine gelen bu üç asker, devriye sırasında bir Warthog'u inceliyorlar ve Noble takımının (insanüstü güçlere sahip Spartalı tim) geçmişteki icraatlarından bahsederken bir telsiz çağrısı alıyorlar. Telsiz devriye ekibine, bir başka devriye ekibiyle olan bağlantılarının kesildiğini ve bunun bir isyancı hareketi olabileceğini söylüyor. Askerler Covenant yetmiyormuş gibi bir de kendi insanlarıyla başa çıkmak zorunda kaldıklarından ötürü dert yanarak olay yerine doğru ilerliyorlar.
 
     Pek çoğumuzun beklediği gibi akılda kalıcı bir içeriğe sahip olmayan ve o meşhur HALO : ODST Live Action videosunun yanına yaklaşamasa da, son video 3 askerin Reach'in düşüşü sırası sadece Covenant ordusu ile değil isyankar insanlarlada bir mücadele içerisinde olduklarını gösteriyor. Videoyu merak edenleri buraya alalım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 halo reach forge 2 forge 2.0 firefight modu versus firefight live action videosu
Fallout: New Vegas'ın Ön Sipariş Ekstraları Çakma Kinect'i İş Başında Görün

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız