Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo : Reach Detayları Önümüzdeki Ay

E3 2009 duyurusundan sonra uzun bir sessizliğe gömülen ve nihayetinde geçtiğimiz ay gerçekleşen Video Game Awards 2009 fuarında görücüye çıkan Halo : Reach'ın detaylarına Şubat ayında kavuşacağız.
 
Hatırlarsanız bir kaç gün önce oyun ile ilgili yeni bir görselin Game Informer'in sitesinde yayınlandığının haberini yapmıştık ve Game Informer'ın bir sonraki sayısında Halo : Reach'e yer verebileceğini belirtmiştik.
 
Game Informer dergisi bugün yaptığı açıklama ile Şubat ayındaki kapaklarında yayınlanan bu resmin yer alacağını ve oyun hakkında ilk detaylara yer vereceklerini duyurdu.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360
Impulse'da Bu Hafta Sonu Yeni Oyunlar Var Oyuncuların Sadece %15'i DLC Satın Alıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

.:SyLaR:.

11.1.2010 18:22:21

0
Eger grafiklerde gelişme yoksa bungie benden iyi bi küfür yer.Ben çok koyun bir halo fanıyım hatta hala bazen halo 1 oynuyorum hikayeyi hatırlamak için ve bence grafigide güzel ama bu seriye en azından bi mw2 grafigi yakışır yeter artık bungie bunu yapamıcak bi firma degil sırf uğraşmamak için yapmıyolar.

Bernhard

9.1.2010 16:55:55

0
Heyecanlandım:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız