Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Reach'te 46.Haftanın Fiyaskoları


     Machinima.com'un Achievement Hunter bölümünde yayınlanan Fails of the Weak programı her hafta bize ilginç Halo: Reach ölümlerini gösteriyor. Programda şimdiye dek karşımıza çıkan Jack ve Geoff ise açıkçası bu programın en büyük artısı idi. Sunumları ile bizi eğlendiren ikiliden özellikle Geoff'un kahkahaları da programın olmazsa olmazları arasında yer alıyordu. Fakat 36. haftaya giren programın bu bölümünde Geoff'un sesine hasret kalıyoruz.
 
     Kaybolan Bunshee, kendini vuran sniper ve havada çarpışmalar gibi ilginç ölümlerin yaşandığı bu hafta Geoff'un programda neden yer almadığı ise belirtilmemiş. Umarız önümüzdeki haftalarda geri döner diyoruz ve programın yeni bölümü ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo: Reach Xbox 360 Bungie Microsoft 343 Industries FPS
Rage Xbox 360'ta 20 GB'tan Fazla Yer Tutuyor İngiltere Satışları (1 - 7 Ağustos 2011)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

In Isaac We Trust

8.8.2011 15:25:11

0
yalnız RoosterTeeth'in Achievement Hunter bölümü olacak. Achievement Hunter Machinima'ya bağlı değil ki? Jack ve Geoff'in kendi channel'ları var RoosterTeeth diye, Machinima'yı geçiyor hatta genelde videoların hiti ve popülerliği. Red vs Blue gibi destansı serileri vardır.

BSC Misafiri

8.8.2011 14:47:41

+1
Geoff yok diye yarsında kapattım . Ayrıca yazım hatası olmuş "Fakat 36. haftaya giren programın " 46. olacak. Teşekkürler.

BSC Misafiri

8.8.2011 11:51:11

+1
Machinima'nın Achivement Hunter bölümü?*facepalm*
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız