Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Reach'in Beta Test Haritaları ve Özellikleri


 
     2010 yılının sonlarına doğru piyasaya çıkacak Halo: Reach'in Xbox Live'da büyük yoğunluk yaşatacağını eminiz. Oyuncular 1 aydan kısa bir süre kalan beta testi için bile şimdiden gün saymaya başladılar. Beta testinde yer alacak haritalar ve özellikleri de Bungei tarafından açıklandı.
 
     IGN'de yer alan röportajda konuşan oyunun geliştiricileri, testlerde Swordbase, Powerhouse, Overlook ve Boneyard adlı 4 haritanın olacağını söyledi.
 
      Bu haritalardan Sword Base ve Powerhouse geleneksel oyun modları Slayer ve Headhunter için kullanılacak. Overlook ise doğrudan Halo: Reach'in hikaye modundan multiplayer moduna aktarılacak.
 
     Boneyard adlı harita ise çok fazla açıklığa kavuşmadı, ama Reach ekibinden Chris Carney; Boneyard'ın çılgın olduğu kadar, şimdiye kadar yaptıkları en büyük haritalardan birisi olacağını söyledi. Ekip bu haritayı yaparken Bangladeş sahillerinden etkilenmiş. Bu sahillerdeki dev tankerlerden ve diğer büyük gemilerden etkilenmişler, ama gemiler doğal olarak oyunda uzay fırkateyni olarak tasarlanmış.

     3 Mayıs'ta başlayacak beta testleri için Halo: ODST içinden çıkacak kodu kullanmanız şart olduğundan eğer testlere katılmaya niyetiniz varsa bu oyunu mutlaka almalısınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 beta haritalar reach
Vahşi Batının Kovboyları! Cage: Heavy Rain Yıl Sonunda 1.5 Milyona Ulaşır

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız