Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Infinite'in Kancası Master Chief'i Spider-Man'e Çevirmeyecek

 
Halo Infinite ile birlikte seriye dahil olacak Grappleshot adlı kanca Master Chief'in normalde erişemeyeceği alanlara erişmesine, eşyaları tutmasına ve düşmanlara saldırmasına yardımcı olacak fakat Master Chief'i bir Spider-Man'e çevirmeyecek.

Gamespot'a konuşan 343 Industries tasarım yöneticisi Jerry Hook "Oyuncuların bunu anladığından emin olmak istiyorum. Master Chief, Spider-Man değil. Grappleshot'ın yaptığı şey bu değil." diye belirtti.

"Grappleshot hareket etmek ve düşmanlarla etkileşime geçmek için yeni yollar sunacak. Düşmanın işini tatmin edici bir şekilde bitirmek için yaklaşabilecek, Fusion Coil'ı tutarak düşmanlara fırlatabilecek veya yüksek bir yere çıkarak aşağıda kalan düşmanlara ateş açabileceksiniz. Grappleshot ve çeşitli yeni silahlar oyuncuların kendi oyun tarzlarını göstermeleri için oyunculara daha fazla özgürlük ve esneklik sunacak."

Grappleshot oyunun çok oyunculu modunda da bulunacak. Çok oyunculu mod ile ilgili detaylar yakında geliyor.

Ek olarak oyunun hikaye modunun iki oyunculu split screen ve dört oyuncuya kadar online olarak oynanabileceği doğrulandı.

Halo Infinite noel döneminde Xbox Series X, Xbox One ve PC için çıkacak. İlk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Halo Infinite Microsoft 343 Industries Xbox One Windows 10 PC
Geralt'tan 1200 Yıl Öncesini Anlatacak Olan Yeni Witcher Dizisi Duyuruldu Square Enix'in Yeni Oyunu Project Athia Açık Dünya Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kaan0101

28.7.2020 09:11:53

+1
Just Cause ne alaka oyun olarak grappling hook kullanan sadece o oyunmu var , titanfall 2 , batman, dyinglight vs.. kullanım olarak içlerinden en benzer titanfall 2 olabilir

mehmetalpertr

28.7.2020 08:00:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: Lord Melkor Spidermane çevirmesi zaten imkansız. Yanlış örnek olmuş. Doom veya Just Cause daha doğru örnekler ve bunlardan birine çevirecek mi
Oyun Just Cause olmuş dedim de inanmadılar abi.

Lord Melkor

27.7.2020 23:42:12

+3
Spidermane çevirmesi zaten imkansız. Yanlış örnek olmuş. Doom veya Just Cause daha doğru örnekler ve bunlardan birine çevirecek mi

Guest-AEF248198

27.7.2020 20:13:12

0
Bir sürü de grafik sıkıntısı var belli daha hazır değil. Bu pandemi süreci geliştirmeyi de sekteye uğratmış olabilir.

TheNewAtilla

27.7.2020 20:11:04

0
DF, gölgeler kapalı olduğu için kötü gözüküyor demiş ki hakikaten hbao+’ı geçtim ssao bile yok gibiydi. Oyunun mekanikleri güzel çalışsın da gölgeymiş, texturemüş bunlar bir güncellemeye bakar.

Guest-AEF248198

27.7.2020 20:06:50

+1
Mis gibi Halo işte shooter türünün en iyi örneklerinden birisi. Evet grafik konusunda çoğu kesim hayal kırıklığına uğradı ancak siz de ben de biliyoruz ki final hali böyle olmayacak. Demoyu Pc'de oynatmışlar ama bu bildiğin Xbox One portuna benziyor, muhtemelen Series X sürümü hazır değildi. Daha ray tracing gelecek, poligonlar artacak, ayarlar ultraya çekilecek şu gözüken demoyu muhtemelen Xbox One sahipleri böyle oynayacak BENCE.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo Infinite
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız