Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Fan Filmi İçin Etkileyici Teaser

Fan filmi Ocak ayında yayınlanacak.

     10 yılı geride bırakan halo serisi, belli dönemler ile çıktığı bu 10 yıla damgasını vuran oyunların başında geliyor. Doğal olarak seri diğer yapımları ile birlikte milyonları da peşinden sürükleyen bir marka haline geldi. Yoğun ilgi gören her yapımda olduğu gibi Halo serisi de hayran yapımları ile sık sık karşımıza çıkıyor.
 
     Oyunun hayranları tarafından yapılan Helljumper fan filmi için ilk teaser bugün yayınlandı. Bu teaser videosunda UNSC birliklerinden bir askerin konuşmasına hemen sonrasında ise arka plandaki büyük bir patlamaya şahit oluyoruz. Bu sahne sonrasında ise filmin logosu ekrana geliyor. Bu kısa sahnede bile özellikle patlama anının oldukça etkileyici olduğunu söyleyebilirim.
 
     Fan filminin açılan facebook sayfasına baktığımızda ise fotoğraflar ile karşılaşıyoruz. Bu fotoğraflar bile ekibin işi oldukça ciddiye aldığını gösteriyor. Filmin Facebook sayfasına buradan, filmin ilk teaser videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Halo 4 Microsoft FPS Xbox 360 Master Chief Cortana
Xbox 360'ta Bugün Bir Güncelleme Olacak Square Enix ve Capcom'un NYCC Listeleri

TheMEA

12.10.2011 01:21:37

0
Bu mudur teaser şimdi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 4
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız