Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 4 İçin Limited Edition Duyuruldu


     Xbox 360 sahiplerinin merakla beklediği Halo 4 adına, 'Limited Edition' ismiyle birlikte bir koleksiyoncu sürümü duyuruldu.
 
     Yapılan duyuruda Limited Edition'un $99.99'dan satışa sunulacağı belirtilirken, paketin içeriklerinden de bahsedildi. Açıklamaya göre Limited Edition'u satın alacak kullanıcılar, Halo 4 için ileride çıkacak üç farklı harita paketine ücretsiz erişebilecek. Bu üç harita paketinde toplam 9 yeni harita oyuna eklenmiş olacak. 
 
     Harita paketinin haricinde Halo 4: Limited Edition, bazı yeni özelleştirmeleri de içerecek. Bu özelleştirmelerin sayısı 6 olarak açıklanırken, içerikten bahsedilmedi. Belirtilenlere göre Limited Edition'un özelleştirmeleri, E3 fuarında aydınlatılacak.
 
     Bunların haricinde Limited Edition, UNSC Infinity Briefing Packet ve Halo 4: Forward Unto Dawn Special Edition'u içerecek. Bu ekstralardan ikincisi, 90 dakika uzunluğunda bir live action videosu. Ayrıca Xbox LIVE adına küçük hediyeler de, Limited Edition'da bulunacak. 
 
      Limited Edition'un tasarımına ve Halo 4'ün kapağı adına yayınlanan animasyon videosuna aşağıdan bakabilirsiniz;
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo 4 Microsoft FPS Xbox 360 Master Chief Cortana
Söylenti: Yeni Deus Ex, Yeni Nesilde Criterion PS Vita Oyunu Üstünde Çalışıyor

- The Stig -

17.5.2012 09:53:09

0
insana elle tutulur birşey verilir bune böyle 3 harita için fazladan 40 dolarmı ödenir?! İçerik olarak biraz zenginleştirilmesi gerek bence!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 4
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız