Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 3 : ODST Karakter Listesi Açıklandı

Bir çok yenilik ile piyasaya çıkmaya hazırlanan ODST, Halo 3'ü tahtından indirebilecek mi?
22 Eylülde sadece Xbox360 için çıkacak olan Halo serisinin merakla beklenen yeni oyunu Halo 3 : ODST için karakter listesi açıklandı.
 
Oyunda ilerlemeli mod dışında Halo 3 için çıkarılan harita paketlerinin de yer aldığı multiplayer modu ve Gears of War 2'deki Horde moduna benzeyen bir oyun modu da bulunacak. 4 kişi co-op olarak oynayabileceğimiz oyun için açıklanan karakterler ise şöyle ;
 
1. Buck (Nathan Fillion tarafından seslendirildi) : Oyundaki Rookie(Çaylak) ekibinin lideri olan Buck huysuz ve sert bir karakter olarak tanımlanıyor. Ayrıca oyunda Buck ile ilgili birde aşk hikayesi yer alacak.
 
2. Dare (Tricia Helfer tarafından seslendirildi) : Halo oyunlarında baş karakterler arasında yer alan ilk kadın asker özelliğini taşıyacak olan Dare, oyunda ODST zırhı yerine recon zırhı giyen tek karakter olacak.
 
3. Dutch (Adam Baldwin tarafından seslendirildi) : Manevi yönden oldukça baskın olan Dutch ekipteki ağır silah taşıyan asker olacak.
 
4. Mickey (Alan Tudyk tarafından seslendirildi) : Oldukça genç ve hevesli bir asker olan Mickey, yok olan gezegen CCovenant'ı hiç görememiş.
 
5. Rookie : ODST'deki en sessiz kahraman olarak lanse edilen Rookie ayrıca adından da anlaşıldığı gibi ekibin çaylağı. Helljumper ekibine yeni dahil olan bu asker susturuculu SMG silahı ile gözüküyor.
 
6. Romeo : Afro Amerikan olan Romeo sniper kullanıyor ve uzak menzilli çatışmalarda oldukça yetenekli.
 
7. Sergeant Major Avery Junior Johnson : Tüm halo oyunlarında yer alan Johnson bu oyunda da ODST ekibine komuta veren bir karakter olarak yer alacak. Ayrıca ön sipariş ile oyunu alacaklar için Firefight modunda açılabilir karakter olarakta yer alacak.  Özel Deniz Harp Nişancılık Okulu (Naval Special Warfare Sniper School)'ndan mezun olan Johnson nişancılık yeteneklerini bir çok savaşta göstermiş ve Spartan-I projesinin ilk askerlerinden birisi.
 
8. The Superintendent (SI) computer : Yapay zekaya sahip olan bir bilgisayar yazılımı olan SI, oyun boyunca bize bir çok noktada yardımcı olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak halo 3 halo 3 : odst karakter listesi xbox 360
Capcom vs. Nintendo İlginç Olurdu Lionhead Sitesindeki 3. Devrimci Resmi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
HALO 3 : ODST
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız