Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Half-Life 2 İçin Etkileyici Bir Mod - Entropy : Zero

 
     Half-Life 2: Episode 2'nin çıkışının üzerinden tam 10 yıl geçtiği şu günlerde Entropy : Zero isimli toplulum yapımı yeni bir mod görücüye çıktı.
 
     Ücretsiz olarak edinebileceğiniz bu modla birlikte City 17'de orijinal hikayenin 11 ay öncesine dönecek ve kaosun ortasındaki şehirde hayatta kalma mücadelesi vereceksiniz. Karanlık bir havaya sahip olan modun oldukça etkileyici mekanlara ve aksiyonu bol sahnelere sahip olduğunu yayınlanan videoda görme fırsatı buluyoruz.
 
     Şayet eski günleri anmak ve farklı bir Half-Life 2 deneyimi yaşamak isterseniz, Entropy : Zero modunun Steam sayfasına bu bağlantıdan ulaşabilir, yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak steam Half Life Half Life 2 Episode 3 Valve Half Life 3
Middle-earth: Shadow of War Resmi Çıkış Videosu Yayınlandı Fortnite Battle Royale 525 Bin Anlık ve 3.7 Milyon Günlük Oyuncu Sayısına Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.6.2020 19:08:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: xLordRealx Fena görünmüyor ama senaryosuz Half Life deneyimi ne derece yaşanabilir meçhul. Half Life'ı Half Life yapan hikayesi kurgusu. Tuzsuz yemek gibi görünüyor bu haliyle.
Entropy: Zero'nun bir hikayesi var yalnız. Şehir 10'da mahsur kalmış bir metrocop'sun. Şehir 10'da Xen'den türeyen bir hastalık yayılıyor ve Combine da oradaki Combine askerlerini ve metrocoplarını City 17'ye taşıyor. Ama o sırada bulunduğumuz trene rebel'ler saldırı yapıyor (erzak için ve G-man öyle söylediği için) ve oradan sonra oyun başlıyor. Modun wikisini okukamınız öneririm. https://entropyzero.fandom.com/wiki/Official_Lore Bu arada modun devamı da geliyor, Entropy : Zero 2

emncglr98

11.10.2017 22:22:53

+2
Uzun zamandır çıkmasını sabırsızlıkla bekliyordum

clebris

11.10.2017 22:08:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: xLordRealx Fena görünmüyor ama senaryosuz Half Life deneyimi ne derece yaşanabilir meçhul. Half Life'ı Half Life yapan hikayesi kurgusu. Tuzsuz yemek gibi görünüyor bu haliyle.
Yemek buldun ye dayak buldun kaç demişler.

xLordRealx

11.10.2017 21:15:26

+1
Fena görünmüyor ama senaryosuz Half Life deneyimi ne derece yaşanabilir meçhul. Half Life'ı Half Life yapan hikayesi kurgusu. Tuzsuz yemek gibi görünüyor bu haliyle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half Life 3
+ TAKİBE
AL
92 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız