Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Half-Life 2, Portal, Left 4 Dead Yazarı Yeni Bir Co-Op FPS Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
Valve'in ve dünyanın en popüler oyunlarından olan Half-Life 2, Portal, Left 4 Dead oyunlarının yazarı Chet Faliszek, yeni bir co-op FPS oyunu üzerinde çalıştığını onayladı. Faliszek, Reboot Develop konferansında çalıştığı yeni stüdyo olan Stray Bombay'de eski Riot Games çalışanı Kimberly Vol ile yeni bir FPS üzerinde çalışıyor. Oyun Unreal Engine motorunu kullanacak.
 
Açıklamalarından öne çıkan detaylar şu şekilde:
 
Oyun Unreal'ı kullanacak ve grafiklere değil de oynanışa odaklanacak. 
 
Oyun hakkında en fazla uğraşılan nokta "eşleştirme". "Daha öncesinde birisiyle beraber oynadığınızda sadece "Bu oyuncu ile arkadaş olmak istiyor musun?" diye soruluyordu. Ancak bizim istediğimiz bu insanların randevuya çıkması değil birlikte anlaştılarsa onlara birlikte oynayabilecekleri daha iyi bir oyun deneyimi yaşatmak." dedi Chet Faliszek. 
 
Veri analizi kullanarak, daha iyi takım arkadaşları bulmanızı sağlayacak kısaca bu yeni oyun. Açıklamak gerekirse eğer, oynayış tarzınızın benzediği veya iyi anlaştığınız oyuncuları kendi lobinizde daha çok göreceksiniz. Oyun ise bu birlikteliği geliştirebilmeniz ve eğlenmeniz adına işleri sizin daha kolaylaştırabilecek veya zorlaştırabilecek.
 
Karşılaşmaların ise 20-30 dk arasında olacağını söyledi.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 yeni oyun half life yazar portal left for dead Chet Faliszek fps
PlayStation CEO'su Jim Ryan: PlayStation 5 Oyun Kodlaması En Kolay Sony Konsolu Red Dead Redemption 2'nin Fotoğraf Modundan Yakalanan Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.11.2019 11:08:59

0
olm Mark Laidlaw değilmiydi yazarları

BSC Misafiri

7.11.2019 15:39:03

0
Yeni bir Coop. Hemen gaza gelmeyin millet. Yeni HL Portal ya da L4D değil :) Biliyorsunuz hiç bir şeyin üçüncüsünü yapmaz bunlar :p
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Left 4 Dead 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız