Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hairdresser Simulator Kuaförlük Deneyimiyle Geliyor

 
 
Simülasyon oyunlarını hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Bir konu üzerinde gerçekçi bir deneyim sunan ve o konu üzerine yoğunlaşan bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Bu yapım ise tamamen kuaförlük işini bizlere veriyor ve burada usta olmaya çalışıyoruz. Oyunda istediğimiz şekilde farklı tarzlarda saçlar kesebiliyor, saçları burada yıkayabiliyor, onları boyayabiliyor ve istediğimiz gibi bu saçlarla oynayabiliyoruz. Aynı zamanda kendi karakterimize oluşturabileceğimiz ve kendi karakterimizle beraber bir kuaför dükkanı açabileceğimizi yakında makaslarımızı elimize alabiliyor ve kuaförlük dünyasına burada derin bir yolculuğa çıkıyoruz.
 
Elbette bu tarz oyunlarda arka planda bir hikaye bulunmuyor, oyunda kuaförlük deneyimi bizlere geniş kapsamlı olarak sunuluyor ve burada yapabilecekleriniz oldukça fazla değişkenlik gösterebiliyor. Bu değişkenlikle beraber her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor ve tam bir kuaförlük dükkanı deneyimini burada görebiliyorsunuz. Aynı zamanda sadece saç kesimi değil, kendi salonunuzu büyütmek ve salonunuzu tasarlamak için burada çeşitli hamleler yapabiliyor ve salonunuzu genişletmek için de elbette kazandığınız parayı buraya harcayabiliyorsunuz. Bir yandan saç kesimi simülasyonu diğer yandan ise dekore etme simülasyonu ile beraber güzel bir deneyimin kapısı burada bizleri aralanıyor, diyebiliriz.
 
Oyun içerisinde temel olarak kuaförlük deneyimi bizlere aktarılıyor ve kuaförlük dünyasına adım attığımız süre boyunca kendi salonumuzu, yani dükkanımızı genişletmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Diğer taraftan burada çalışanları işe almak için elbette para kazanmak durumunda kalıyoruz. Bu arada sadece biz değil, aynı zamanda çalışanları işe alarak daha kolay bir şekilde işimizi büyütebiliyor, daha fazla müşteriye burada hizmet verebiliyor ve elimizden geliyor ne yaparak burada daha hızlı bir şekilde para kazanabiliyoruz. Elbette her müşterinin burada farklı şekillerde istekleri bulunuyor, bu istekleri yerine getirmek ve diğer müşterilerle beraber toplu bir şekilde ilgilenmek için çalışanları işe almanız gerekiyor.
 
 
 
Bu çalışanların yeteneğine göre ve aynı zamanda alacağı paraya göre elbette değerlendirebiliyor ve hangisinin işe alınacağına, hangisinin işe alınmayacağını tamamen siz karar verebiliyorsunuz. Kuaförlük mesleğinde en iyi şekilde ilerlemek ve aynı zamanda bu meslek üzerinde usta olmak belli bir zaman gerektiriyor. Siz de bu oyundaki yerinizi alarak uzunca vakitler geçirebilir ve hangi unsurların yapılması gerektiğine ve hangi unsurların yapılmaması gerektiğini siz karar verebilirsiniz ve böylece kuaförlük mesleği üzerinde tamamen usta bir şekilde belgenizi alabilirsiniz.
Kendi yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceğiniz ve aynı zamanda müşterilerin isteklerine yerine getirebileceğiniz yapımında bazı müşteriler elbette kendi istekleri doğrultusunda çeşitli direktifleri size veriyor ve siz de ona göre bir hamle yapmak durumunda kalıyorsunuz. Ancak bazı müşteriler ise tamamen akışı size bırakıyor ve burada yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilecek sistemler bize veriliyor. Bu ipleri elimize aldığımız süre boyunca elbette güzel bir şekilde saçları kesmek, saçları boyamak veya saçlara bakım yapmak tamamen bizim işimiz oluyor. Saçları en iyi şekilde onarmak veya durulamak için burada elbette yapılabilecekler karşımıza çıkıyor.
 
Bunları yaparak da müşterileri memnun etmek durumunda kalıyor ve müşteri memnuniyetiyle beraber ne kadar çok müşteriyi memnun edersek o kadar çok paranın sahibi olabilir ve böylece daha fazla müşterinin bize gelmesini sağlayabiliriz. Zaten bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki ne kadar çok müşteriyi bünyenize çekebilirseniz ve ne kadar çok müşteriyi memnun ederseniz, o kadar çok daha hızlı bir şekilde müşteriyi kapınıza çekebilir ve böylece çok daha hızlı bir şekilde popüler duruma gelebilirsiniz. Popülerlik durumu bu oyunda da yer alıyor ve bu popülerlik durumuna göre de hızlı bir şekilde gelişip gelişmeyeceğiniz değişkenlik gösterebiliyor.
 
 

Basit bir saç kesiminden elbette detaylı saç kesimlerine kadar çok farklı detaylara geçiş yapabileceğiniz yapımda farklı aletler kullanabiliyorsunuz. Kuaförlük mesleği içerisinde kullanabileceğiniz makaslar, taraklar, makineler ve daha fazlası yer alıyor. Aynı zamanda bakım yapabileceğiniz ve boyayabileceğiniz saçlar da karşınıza çıkıyor ve onları istediğiniz renge boyayabiliyor ve boyaları da elbette doğru şekilde harmanlamanız gerekiyor. Gerçek hayattan esinlenilen bu yapım içerisinde gerçek hayatta nasıl bir yapı benimsenmişse, aynı şekilde bu oyunda da yer alıyor ve bunları da gereklilikleri yerine getirebiliyor ve böylece oyunda usta bir kuaför olmak için farklı şekillerde çabalayabiliyorsunuz.
 
Elbette bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı bir şekilde yer alabiliyor ve yapabilecekleriniz burada değişkenlik gösterebiliyor. Bu değişkenliklerle beraber saçları farklı şekillerde kesebiliyor, boyayabiliyor, hacim verebiliyor, şekil verebiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyorsunuz. Kendi niteliğinizi ve karakterinizi becerilerini yükseltebileceğiniz ve aynı zamanda kuaförlük mesleği üzerinde usta olabileceğiniz yapı hem sabır gerektiriyor hem de eğlenceli bir yapıya sahiptir. Çünkü yapabilecekleriniz burada oldukça fazla değişkenlik gösterdiğinden dolayı, aynı zamanda kendi yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilir ve diğer taraftan ise hızlıca paranızı kazanarak kendi salonunuzu büyütebilirsiniz.

Oyunda yer aldığınız süre boyunca kendi salonunuzu büyütmek için elbette farklı noktalara değinmemiz gerekiyor. Bu noktada salonunuzu genişletmek ve aynı zamanda salonunuza farklı odalar katmak tamamen sizin işiniz oluyor. Diğer taraftan daha fazla müşteriyi bünyenize çekmek için yeni yeni koltuklar getirebiliyor, buralara müşterilere oturtabiliyor ve saç yıkama alanı gibi çeşitli kısımlar ekleyebiliyorsunuz. Bunun dışında salonunuzu genişleterek daha fazla müşteriyi bünyenize çekerek daha hızlı bir şekilde para kazanabilir ve etraftaki dekorasyon unsurlarını da kendiniz seçebilir ve yerleştirebilirsiniz. Örneğin bir aynayı satın alıp istediğiniz kısma yerleştirebilir ve bu aynayı dilediğiniz gibi müşterilere sunabilirsiniz. Bu tarz oyun içerisinde farklı dekorasyon unsurlarını satın alabileceğiniz ve dekorasyon unsurları ile beraber salonunuzu şenlendireceğiniz bir yapı bulunuyor ve bunlarla beraber de dilediğiniz şekilde diğer öncülerden farklı olabilir ve müşterileri kendinize çekmek için bu dekorasyon unsurlarından yararlanabilirsiniz. Gerçekçi bir şekilde çıkan bu unsurlarla beraber oyunda güzel bir deneyim elde edebiliyoruz.
 
 
 
Oyunda öncelikle müşteriyi elbette koltuğa oturtabiliyor. Ondan sonraki süreçte onun ne istediğine bakabiliyor ve ne istediğine bağlı olarak değişkenlik gösteren görev dizisine adım atabiliyorsunuz. Örneğin, bir müşteri küt kesim isterse, o müşterinin elbette saç kesimine doğru bir şekilde yapmanız gerekiyor ve düz bir şekilde makasınızı saça doğru getirmeniz lazım. Bu şekilde müşteri memnuniyeti sağlayarak diğer müşterileri de kendinize çekebilirsiniz. Diğer taraftan, bir müşteri saç boyama konusuna değinmek isteyebilir ve saçlarının boyanmasını dileyebilir. İşte bu durumda ise saç boyama alanında o müşteriyi götürebilir ve bu şekilde saçları boyayabilir ve kalıcı bir hacim kazandırabilirsiniz. İşte bu şekilde farklı görevler ve müşteri istekleri bulunuyor. Bu görevleri ve müşteri isteklerini yerine getirerek daha hızlı bir şekilde para kazanabilir ve böylece daha fazla müşteriyi bünyenize çekebilirsiniz. Ne kadar çok iyi iş başarırsanız, o kadar çok popülerliğiniz artış gösterebilir ve böylece popüler olarak daha fazla müşteri kendinize çekerek hızlı bir başlangıç sağlayabilirsiniz.

Elbette oyun içerisinde ilk etapta zorla bir yapının olduğundan bahsedebiliriz. Çünkü oyuna alışma sürecinin belli bir noktaya kadar olduğunu ve aynı zamanda bazı noktalara dikkat etmeniz gerektiğini anlamanız belli bir zaman alabilir. Ancak bu noktadan sonra elbette işler biraz daha kolaylaşabilir. Ancak gitgide müşteri isteklerinin daha zorlu bir şekilde bizlere sunulması elbette işimizi uzatan ve zorlaştıran unsurlar arasında da bulunuyor. Ancak siz tüm detayları hakim olduktan sonra elbette yapabileceklerinizi burada kolayca yapmaya çalışıyor ve hızlı bir şekilde de müşterileri memnun etmeye başlıyorsunuz.
 
Yukarıda bahsettiğimiz gibi işlere yetişemediğiniz yorumlarda çalışanları işe alabilir, bu çalışanları dilediğiniz şekilde yönlendirebilir ve hangi görevi vermek isterseniz veya hangi müşteri ile ilgilendirmek isterseniz ona göre hamle yapabilir ve böylece müşterilerle beraber hep bir arada ilgilenmek durumunda kalırsınız. Bu sayede hızlı bir şekilde para kazanabilir ve salonunuzu daha hızlı bir şekilde büyütebilirsiniz. Bu da oyunda hızlı bir başlangıç yapmanın ve daha hızlı bir şekilde ilerlemenin yolları arasında bulunuyor. Bununla beraber işlerinizi daha hızlı bir şekilde yükseltebilir ve daha popüler hale gelebilirsiniz.
 
 

Renkler ve katmanlarla deneme yapabileceğiniz ve saç bakımını unutmayacağınız yapımda istediğiniz gibi saçları boyayabilir ve en iyi ürünleri burada kullanmak durumunda kalırsınız. Elbette diğer taraftan saçları yıkanması gereken bir müşteri varsa, onların saçlarını yıkamak için saçlarını kullanabilirsiniz. Bu saç yıkama işinden sonra onların saçını kurutmak için elbette elinizi fön makinesine götürmek durumunda kalırsınız ve daha sonrasında ise saç şekillendirme kısmına geçiş yaparsınız. Saç şekillendirme kısmında ise müşterinin istediği bir saç stili varsa, ona göre hamle yapabilir ve böylece bu süreci de doğru bir şekilde gerçekleştirmek durumunda kalırsınız.
 
Diğer taraftan gerçek hayatta bildiğiniz üzere balyaj ve diğer saç işlemlerinin burada olduğuna vurgu yapabilirsiniz. Saçları yıkamak veya saçları hacim vermek için de farklı bakım yağları kullanabilir, aynı zamanda fön makinesi ile beraber daha farklı işler başarabilirsiniz. Gerçek hayatta nasıl kuaför işleri varsa, bu oyunda da aynı şekilde yer bulabilir ve yapabilecekleriniz burada oldukça değişkenlik gösterebilir. Kendi stilinizi ve becerinizi geliştirebileceğiniz ve müşterilerin beklentilerini karşılayabileceğiniz bu yapımda, aynı zamanda yukarıda bahsettiğimiz gibi bir karakter oluşturabilirsiniz. Bu karakterle beraber oynamak adına alabileceğiniz yeni adımlar yer alıyor.
 
Karakter oluşturma ekranı ile beraber istediğiniz şekilde burada kadın veya erkek olarak yaratabiliyorsunuz. Karakterinizin her bir noktasına dokunabilirsiniz, hem gözlerinden, hem kaşlarından, hem yüz ifadelerinden ve daha fazla detayını burada sergileyebilirsiniz. Burun büyüklüğünden, gözlerin büyüklüğüne, renklerine ve hatta giydiği kıyafete kadar oldukça fazla değişkenlik gösteren bir karakter oluşturma ekranı bulunuyor. Bu karakter oluşturma ekranı ile beraber dilediğiniz şekilde kuaför işinize adım atma fırsatı elde edebiliyorsunuz.
 
Görünümünüzü değiştirebileceğiniz yeni saç modelleri deneyebileceğiniz yapımda, aynı zamanda kendi yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için bir sandbox modu bulunuyor. Bu mod ile istediğiniz gibi denemelerde bulunabilir, dilediğiniz kuaför deneyimini oyunu adapte etmeye çalışabilir ve aynı zamanda saçlara nasıl bir yapı uygulamak istiyorsanız burada rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Çünkü burada herhangi bir görev bulunmuyor ve görev içeriksiz bir şekilde ilerlemeye başladığınız yapımda yaratacağınız, ortaya çıkarabileceğiniz bir mekanik bulunuyor.
Karakter oluşturma ekranı içerisinde aynı zamanda kendi fotoğrafınızı yükleyebileceğiniz bir yapı yer alıyor ve kendi fotoğrafınızı uygun olarak bir karakter modellemesi sizlere sunuluyor. Bu da oyunda yer alan ilgi çekici mekaniklerden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Bu kısım yapay zekaya ait mi, değil mi, elbette o noktayı bilemiyoruz ancak gerçekten de güzel bir mekanik olarak karşımıza çıktığını belirtebiliriz.
 
 
 
İstediğiniz şekilde kendi karakterinizi tasarlayabileceğiniz veya fotoğraf yükleyerek kendi karakter modellemenize oluşturabileceğiniz ve hatta kendinizi bir ünlüye benzetebileceğiniz yapı bize geniş kapsamlı bir karakter oluşturma ekranı sunuyor. Bu ekran ile istediğimiz gibi karakterimizi oluşturabiliyoruz, düz, kıvırcık veya daha başka şık görüntülerle beraber yer alabileceğimizi yapımda, kahkül saç kesimi ile beraber de oyuna adapte olabiliyor, kuaförde kendimize ait denemeler yapabiliyor ve bu denemelerle beraber istediğimiz şekilde çeşitli fırsatlara sahip olabiliyoruz. Herhangi bir makas gerektirmeyen ve fotoğraf yok diyebileceğimiz karakter oluşturma ekranı gerçekten de detaylı bir şekilde karşımıza çıkıyor ve kuaför simülasyonu içerisinde gerçekten de büyük bir yer kaplayacağını şu anda belirtebiliyoruz.
 
Oyunda aynı zamanda kendi makyajımızı yapmak için de istediğimiz şekilde el atabiliyoruz ve böylece modele, yani karakterimize yön verebiliyoruz. Elbette bir kadın karakter seçtiğimiz zaman onun makyajından giyimine kuşamına kadar her şeyine dokunabiliyoruz. Bir erkek karakter seçtiğimiz zaman da aynı şekilde sakalından saçına kadar ve kıyafetine kadar her şeyine başka bir bakış ve boyut kazandırabiliyoruz. Dolayısıyla görünümümüzü değiştirebileceğimiz ve aynı zamanda yeni bir saç modeli ile beraber oyuna başlayabileceğimizi yapımında sonsuz olasılıklarla beraber yer alabileceğimiz bir modun da olduğundan bahsediliyor ve burada istediğimiz şekilde oyundaki yerimizi alabiliyoruz ve kendimize usta olma yolunda ilerletmeye çalışıyoruz.

Diğer taraftan, oyun içerisinde bahsettiğimiz gibi kendi salonumuzu dizayn edebileceğimiz ve dekore edebileceğimiz bir yapı yer alıyor. Bununla beraber kendi salonumuzu istediğimiz şekilde duvarlarını boyayabiliyor, duvarların renklerine tamamen siz karar verebiliyor ve elinize fırçayı alıp burada dilediğiniz şekilde renk verebiliyorsunuz. Diğer taraftan, elinize malı alarak buralardaki sıva işlerini de halledebiliyor ve aynı zamanda koltukların rengine, koltukların duruşuna, görünüşüne, tipine ve daha fazlasına karar verebiliyorsunuz. Salonunuzun nasıl olmasını istiyorsanız, burada tüm detaylarla beraber istediğiniz şekilde yer alabiliyor ve bu ufak detayların hepsine tamamen siz hakim olabiliyorsunuz. Salonunuza koltuklar alabiliyor, masaları yerleştirebiliyor, aynalar koyabiliyor, yeni kuaför aletleri ve araçları alabilir ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyorsunuz. Aynı zamanda, oyunda kuaför işlerinin haricinde bir dekore etmiş simülasyon unsurları bulunuyor. Bu simülasyon unsurları da elbette detaylı bir şekilde karşımıza çıkıyor, diyebiliriz.
 
 

Popüler bir kuaför olma yolunda ilerleyebileceğimiz ve kendimizi diğer insanlara tanıtabileceğimiz yapımda, salonumuzu öncelikle satın alabilir ve bu salona dilediğimiz şekilde yeniden düzenleme işine girebiliyoruz. Elbette oyun içerisinde grafik ve animasyon anlamında çok daha üst düzey bir deneyimin olmadığından bahsedebilir ve simülasyon unsurlarının yer aldığı bu yapımlar genel olarak bağımsız yapımcılar ve tek kişi tarafından geliştirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla oyunda bu tarz üst düzey mekaniklerin olmadığından bahsedebilir ve gerçekçi bir yapının olmadığını da ortaya koyabiliyoruz. Ancak kuaförlük mesleği dahilinde yapabileceklerinizi bu oyun içerisinde doğrudan görebiliyor ve oyun gerçekten de bu ismin hakkını veriyor, diyebiliriz. Dolayısıyla bu duruma dikkat etmeniz ve beklentilerinizi bu noktada dengelemeniz ve düşük tutmanıza fayda var, diyebiliriz. Ancak bu şekilde oyundan zevk alabilir ve bu şekilde oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz.
Oyunda aynı zamanda derece sistemi bulunuyor.
 
Bu derece sistemi ile ne kadar çok yüksek dereceye sahip olursak, o derece daha farklı aletler araçlar alabilir ve daha fazla para kazandıracak müşterileri bünyemize çekebiliyoruz. Derecemiz ne kadar yüksekse, elbette o kadar çok yüksek para kazanabilir ve bu paraları da kendi salonumuz için harcayabiliyoruz. Böylece daha hızlı bir şekilde müşterilere hizmet verebiliyoruz, şöhretimizi arttırabileceğimiz ve şöhret puanımızı yükseltebileceğimizi yapımda tüm müşteriler bizleri bekliyor ve bu müşterileri memnun etmek tamamen bizim işimiz oluyor. En seçkin müşterileri yanımıza çekmek ve bunun yanı sıra daha fazla para kazanmak için daha farklı işler yapmaya koyuluyoruz ve burada işlerimizi ne kadar çok iyi yaparsak, o kadar çok hızlı bir şekilde para kazanmanın yollarını açabiliyoruz. Kendimizi geliştirebileceğimiz ve salonumuzu yükseltebileceğimiz oyunda yapabileceklerimiz bunlardan ibaret, diyebiliriz, ve daha fazlası da oyun içerisinde yer alacak.
 
 
 
Kısaca toparlayacak olursak, oyun içerisinde kendi karakterimizi tasarlayabileceğimiz veya bir fotoğraf yükleyebileceğimiz bir karakter oluşturma ekranı bulunuyor. Bu karakter oluşturma ekranını açtığımız zaman elbette burada detaylı bir şekilde karakterimize yön verebiliyor ve giyiminden kuşamına kadar her şeyine karışabiliyoruz. Burada ünlü bir modeli benzemek için de elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Favori bir ünlüye benzeyebileceğimiz ve kendi karakterimizi oluşturabileceğimizi yapımında dilediğimiz şekilde özgürlük sunan bir yapı yer alıyor.
 
Kendi yapacağımız salonla beraber elbette farklı salonlar satın alabilir, bu farklı salonlara geçiş yaparak bunların büyüklüğüne ve boyutuna karışabilir ve aynı zamanda oyundaki dekore etme sistemi ile beraber de hangi unsurun yani hangi mobilyanın nereye geleceğini tamamen siz karar verebiliyorsunuz. Bununla beraber kendi salonunuzu büyütebiliyor ve kazandığınız paraları da doğrudan salonunuzu harcayabiliyorsunuz. Salonunuzu yenileyebileceğiniz, duvarlarınızı boyayabileceğiniz ve istediğiniz gibi dekore edebileceğiniz bu yapımda salon sizin aslında ekmek tekneniz olduğundan dolayı en iyi şekilde müşterilere sunmak için elinizden geleni yapmaya koyuluyorsunuz. Dolayısıyla, salonunuzu ne kadar çok güncel tutarsanız ve ne kadar çok iyi gösterişli tutarsanız o kadar çok hızlı şekilde müşterileri bünyenize çekebilirsiniz.

Diğer taraftan, 10 farklı kuaförlük eyleminin yani etkileşimin burada olduğunu söyleyebiliriz. Geliştirici ekibin belirttiğine göre burada saçları yıkayabiliyor, şampuan ile beraber elbette saçları temizleyebilir aynı zamanda yıkadıktan sonra bu saçları kurulayabiliyor. Diğer taraftan saçları fırça ile beraber boyayabiliyor, kesebiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz. 10 farklı eylemin burada olduğundan bahsederek elbette oyunda gerçek hayatta olduğu gibi farklı farklı kesme de işleme eylemlerin olduğundan bahsedebiliyoruz. Müşterilerinin saçlarını elbette farklı kuaförlük araçları ile beraber kontrol edebiliyor ve bunlarla beraber de en iyi şekilde oyundaki yerimizi almaya koyuluyoruz. Kendi stilimizi oyuna dahil edebileceğimiz makasları, jiletleri, fırçaları ve saç düzleştiricisini istediğimiz şekilde kullanabileceğimizi yapımda dilediğimiz gibi kendi ustalarımızı oyuna dahil edebiliyor ve burada hünerlerimizi sergileyebiliyoruz.
 
 
 
Ne kadar çok müşteri hizmet verirse ve ne kadar çok müşteri memnun edersek o kadar çok hızlı bir şekilde gelişip kar marjımızı burada arttırabiliyoruz. Salonumuzu yönetebileceğimiz ve aynı zamanda ekonomimizi en iyi şekilde tutabileceğimiz yapımda çalışanları da işe alarak bizlere yardımcı olmaları için bunları kiralayabiliyoruz ve aylık olarak elbette maaşlarını vermek durumunda kalıyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, elbette bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun kuaförlük simülasyonu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve şu anda Steam sayfasının olduğundan bahsedebiliyoruz. Oyun 6 Mart tarihinde Türkçe dil desteği ile beraber Steam platformu üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor ve bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, bu oyunu istek listenize eklemenizde fayda var. Aynı zamanda bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz diyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Hairdresser Simulator
Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Kış Mevsimi'nde 5. Hafta Tamamlandı! Passing By - A Tailwind Journey Renkli Bir Atmosferle Geliyor

BSC Misafiri

26.2.2024 15:18:40

0
hypercasual coplugunde ne kadar tutan bir fikir olduysa hepsini simulator diye tekrardan birazcik daha genisletip satiyorlar, unrealda bi paket yapmislar catir catir oyun basiyor, hep ayni yayinci, ufak ufak onlarca studyo. kalsin ben almayayim. nerede bir senaryo, hikaye, karakter, yonetmenlik, yaraticilik, OYUN. ortada sac kesme "simulatoru" oyun bile degil bunlar benim gozumde, simulator zaten hic degil. gercekten biktirdilar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız