Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Haftanın Espor Gündemi: 28

 
     6 Ocak - 12 Ocak tarihleri arasında espor dünyasında gerçekleşen turnuvaları ve gözden kaçan gelişmeleri derledik. Riot Games tarafından yapılan açıklamada VF Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi'nin başlangıç tarihi duyuruldu. Öte yandan geçtiğimiz sezonun şampiyonu olan Royal Youth'un as kadrosunu dağıtma kararı espor gündemine bomba gibi düştü. CS:GO tarafında sezon öncesi sessizlik devam ederken Hearthstone ve StarCraft 2 tarafında Blizzard, ESL ile yaptığı anlaşmaları duyurdu.
 

VFŞL 2020 Kış Mevsimi Başlangıç Tarihi Duyuruldu!

 
     League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi, başlangıç tarihi Riot Games Türkiye tarafından duyuruldu. Yapılan açıklamada Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 1 Şubat Cumartesi günü Riot Games Espor Sahnesi’nde başlıyor. Biletler ise 17 Ocak tarihinde satışa sunulacak. Galatasaray Espor'un ligden men edilmesinin ardından VFŞL 2020 Kış Mevsimi'nde 9 takım mücadele edecek.   
 

Royal Youth, 2020 VFŞL Kış Mevsimi As Kadrosunu Dağıttı! 

 
     Royal Youth, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla 2020 VFŞL Kış Mevsimi için kurduğu kadrosunu dağıttığını duyurdu.
 
     Royal Youth takımının duyurusu: "Başarı dolu bir sezon geçirmemize rağmen ne yazık ki 2020 Kış Mevsimi için kurduğumuz kadroyu belirsizliklerden dolayı dağıtıyoruz. Akademi takımımızı geliştirerek başarılarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Tüm takipçilerimizden desteklerini ve anlayışlarını rica ediyoruz." 
 
     Royal Youth'un 2020 VFŞL Kış Mevsimi için as kadrosunu dağıttığını duyurmasıyla birlikte takımın anlaştıkları oyuncular; fabFabulous, Japone ve HolyPhoenix takım aradıklarını bildirdi. 
 

IEM Katowice 2020 Turnuvasına Davet Edilen Takımlar Duyuruldu! 

 
     ESL ve Intel ortaklığında Polonya'da düzenlenen Intel Extreme Masters Katowice 2020, Counter Strike: Global Offensive turnuvasına davet edilen takımlar duyuruldu. Turnuvaya davet edilen takımlar; Liquid, Evil Geniuses, Vitality, 100 Thieves, Natus Vincere, NiP ve Virtus.pro oldu. 500.000 dolar ödül havuzu oluşturulan IEM Katowice 2020 turnuvası, 25 Şubat tarihinde başlayacak.  
 

Hearthstone Masters Tour 2020’de Dopdolu Geçecek

 
    Dünyaca ünlü dijital kart oyunu Hearthstone'un amatör ve profesyonel oyuncuları karşı karşıya getiren Masters Tour turnuvalarının sayısı bu yıl üçten altıya yükselirken, Hearthstone Espor ekibi etkinlik partneri olarak ESL ve DreamHack ile el sıkıştığını duyurdu. 2020’de gerçekleşecek altı Masters Tour turnuvası da en az 250.000 $’lık ödüle sahip olacak. Ayrıca, yapılacak kitle fonlaması girişimleriyle her bir Masters Tour etkinliğinin toplam ödül havuzunun bu meblağın çok üstüne çıkması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Henry Cavill The Witcher'ın İkinci Sezonu İçin Hazırlıklara Başlandığını Açıkladı Nintendo of America, Mario & Luigi'yi Markalaştırdı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız