Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Haftanın Espor Gündemi: 25

 
               9 Aralık - 15 Aralık tarihleri arasında espor dünyasında gerçekleşen turnuvaları ve gözden kaçan gelişmeleri derledik.
 

Riot Games Türkiye, Galatasaray Espor Hakkındaki Kararı Açıkladı

 
     Riot Games Türkiye, VF Şampiyonluk Ligi takımlarından Galatasaray Espor'un oyuncu ve koçlara ödeme sorunu ile ilgili kararı açıkladı. Riot Games Türkiye resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada; Galatasaray Espor'un geciktirdiği tüm oyuncu ve koç ödemelerinin 27 Aralık'a kadar yapılmaması durumunda, VF Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi'nde yer almayacağını ve ödemeler yapılsa dahi transfer kısıtlama cezası aldığını duyurdu.
 
     Galatasaray Espor, League of Legends takımının Koreli ormancı oyuncusu Choi "BalKhan" Hyun-jin, Barış ‘Tolerant’ Çepnioğlu ve takım koçlarının geçtiğimiz sezonlarda takım tarafından halen daha ödeme yapılmadığını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından sessizliğini bozan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, ödemelerin yapıldığını fakat League of Legends'a yönelik faaliyet bütçelerini kısıtladıklarını açıkladı.
 

1907 Fenerbahçe Espor, League of Legends Kadrosunu Duyurdu

 
 
 
      League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi takımlarından 1907 Fenerbahçe Espor, VFŞL 2020 Kış Mevsimi kadrosunu duyurdu.
 
1907 Fenerbahçe Espor 2020 League of Legends Kadrosu 
 
Üst Koridor: Shin “HiRit” Tae-min
Ormancı: Berk “Mojito” Kocaman
Orta Koridor: Ersin “Blue” Gören
Nişancı: Fatih “Luger” Güven
Destek: Daniel “Wendelbo” Wendelbo
Takım Koçları
Ali “Craft1X” Aklan - Louis “Sméagol” Green

     VF Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi'nde finallere yükselen 1907 Fenerbahçe Espor, Galatasaray Espor ile eşleşmiş ve GS karşısında 3-1'lik mağlup olmasının ardından çeyrek finalde sezonu tamamlamıştı. Ligin transfer dönemine girmesinin ardından kadrosunu yapılandıran sarı lacivertli takım, 2020 VFŞL Kış Mevsimi'nde yeni kadro oluşturdu.
 

2020 Yılının İlk Major Turnuvası Rio'da Düzenlenecek

 
     ESL tarafından yapılan duyuruda 2020 yılının ilk Major CS:GO turnuvasının Rio de Jeneiro‘da yapılacağı belirtildi. Dünyaca başarılı 16 CS:GO takımı, 16-24 Mayıs 2020 tarihleri arasında düzenlenecek ESL One Rio 2020'de 1 milyon dolarlık ödül havuzunda mücadele edecek.
 
 

     StarLadder Berlin Major 2019 turnuvasında efsaneler etabında sıralamaya girmiş; Astralis, Evil Geniuses, Liquid, 100 Thieves, Vitality, Natus Vincere, ENCE ve AVANGAR, ESL One Rio 2020 turnuvasına doğrudan katılacak. Geriye kalan 8 takım ise elemeler sonucunda belirlenecek.
 

BLAST Pro Series Global Final 2019'un Şampiyonu Astralis Oldu!

 
 
 
     RFRSH tarafından organize edilen BLAST Pro Series CS:GO turnuva serisinin 2019 Global Final turnuvası tamamlandı. 12-14 Aralık tarihlerinde Bahreyn, ISA Sports City'de düzenlenen turnuvada finallere katılmayı hak etmiş dünyaca ünlü 4 CS:GO takımı mücadele etti. Büyük final Liquid ile Astralis arasında gerçekleşti. Inferno haritası 16-11, Nuke haritası ise 16-12, Astralis galibiyetiyle sonuçlandı ve böylelikle Astralis, BLAST Pro Series Global Final 2019'un şampiyonu oldu.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DreamHack Open Sevilla 2019 CS:GO Turnuvasının Şampiyonu North Oldu! Street Fighter V: Champion Edition için Seth Duyuruldu; Gill Bugün Dövüşe Katıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız