Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Haftanın Espor Gündemi: 18

 
     2 Nisan - 8 Nisan tarihleri arasında espor dünyasında gerçekleşen turnuvaları ve gözden kaçan gelişmeleri derledik.
 
 

Bursaspor Elektronik Spora Giriş Yaptı!

 
     Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray gibi Türkiye'nin köklü spor kulüplerinden sonra Bursaspor da elektronik spora "Bursaspor Esports" adıyla giriş yaptığını duyurdu. Bursaspor Esports, League of Legends oyununda rekabet gösterecek. Takım kadrosunu Nisan ayı içerisinde duyuracağını bildiren Bursaspor Esports, "#VadiArtıkDahaTehlikeli" sloganını kullandı.
 

Cloud9 CS:GO Takımında Ayrılık Rüzgarı


 
      Amerika'nın ünlü espor organizasyonlarından Cloud9, CS:GO takım oyuncusu Jake “Stewie2K” Yip ve Tyler “Skadoodle“ Latham ile yollarını ayırma kararı aldı.
 
 
 
     Stewie2K'in takımdan ayrılması üzerine Gabriel "FalleN" Toledo, Stewie2K'in SK Gaming CS:GO takımına deneme amaçlı transfer olduğunu açıkladı. Stewie2K, geçtiğimiz hafta SK Gaming kadrosundan çıkartılan TACO'nun yerini alacak. Tyler “Skadoodle“ Latham ise Twitter üzerinden CS:GO kariyerinde aktif olmayacağını bildirdi. 
 

BLAST Pro Series İstanbul Biletleri Satışa Çıktı!

 
 
 
     Dünyaca ünlü CS:GO takımlarının yer aldığı BLAST Pro Series İstanbul turnuvasının, biletleri satışa çıktı. BLAST Pro Series İstanbul, 24 Haziran tarihinde Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek. 250.000 Dolar ödül havuzunun oluşturulduğu turnuvaya Space Soldiers, Astralis, SK Gaming, Cloud9, FaZe Clan ve Ninjas in Pyjamas katılacak.
   
Bilet satın almak için tıklayın.
 

Zula World Cup Tamamlandı

 
     İstanbul'da düzenlenen Zula World Cup tamamlandı. 100.000 Dolar ödül havuzu bulunan turnuvanın büyük finali WeMakeTheFuture ve Izako Boars takımları arasında oynandı. Karşılaşma sonucunda Izako Boars, WeMakeTheFuture takımını yendi ve Zula World Cup turnuvasının şampiyonu olmayı başardı.
 
 
 
Uygun fiyatlarla Steam cüzdan kodları almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.
Uygun fiyatlarla League of Legends RP almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
DreamHack Masters Marseille 2018 Grupları Belirlendi! Final Fantasy XV için Dört Hikaye DLC'si Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız