Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hades'in Devam Oyunu Hades II Duyuruldu

 
 
Geliştirici Supergiant Games, The Game Awards 2022'de Hades'in büyüleyici bir devam oyununu piyasaya süreceğini duyurdu. 
 
Hem sanatsal hem de oynanış açısından Hades 2, karakter/tanrı kadrosuyla önceki oyununa benziyor. Hades II; yepyeni, karanlık ve büyülü yetenekler ve her oynadığında sana yeni ve farklı bir deneyim sağlayan, sonsuz kere tekrar oynanabilir aksiyon dolu bir macera ile orijinal tanrısal rogue-like zindan tarama oyununun en iyi yönlerini geliştiriyor.
 
Kadim sihri barındıran efsanevi silahlarla donanmış oyuncular, efsanevi oyuncu kadrosuyla oynarken, zafer veya yenilgiden bağımsız olarak öngörülemeyen şekillerde ortaya çıkan destansı bir hikayede Titan of Time'ın güçlerini yenmelidir.  
 
 
 
Ayrıca Hades 2 fragmanı, ölü bitkilerle süslü mehtaplı bir gecede geçen yeni yerler gösteriyor. Belirli büyüler sırasında ortaya çıkan pentagramları ve Chronos'u öldürme görevinizde size yardımcı olacak nimetler veren diyardaki çeşitli tanrılarla etkileşimleri görebilirsiniz.
 
Hades 2 için bir çıkış tarihi açıklanmadı, ancak PC'de erken erişime çıktığında bildirim almak için Steam ve Epic Games Store'da istek listesine alabilirsiniz. 
 
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gadgets360 Hades II PC Steam Epic Games Store devam oyunu
Bağımsız Oyun Mail Time için Çıkış Tarihi Açıklandı Transformers: Reactivate, Konsollar ve PC için Duyuruldu

Krone

12.12.2022 13:18:48

0
Supergiant bu işi iyi kıvırdı. Hades çok beğenilmişti. Aynı formülden risksiz devam demişler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız