Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hades için Superstar Güncellemesi Yayınlandı

 
Supergiant Games, hack-and-slash dungeon crawler oyunu Hades'in yeni güncellemesini yayınladı.

Güncelleme notları:
 

Superstar Güncellemesi, tarzınızı koruyarak Underworld'de yaşarken cehennemden çıkış yolunuzda daha da muhteşem bir tarzla savaşmanızı sağlayacak bir dizi yeni sistem ve geliştirme tanıtıyor. İşte öne çıkan bazı noktalar:
 
- Yüce Silah Özelliklerinin kilidini açarak güçlü yeni özelliklerin yanı sıra her bir silahınızın efsanevi geçmiş hallerini ortaya çıkarın.
 
- Tamamen yeni bir oyun sonu mücadelesi sunan yeniden işlenmiş Pact of Punishment ile cesaretle mücadele edin. Değerli Ödülleri kazanmak için hangi berbat Koşulları kabul etmeye hazırsınız?
 
- Talihsiz aşıklar Eurydice ve Orpheus ile tanışın, oldukça trajik geçmişlerini keşfedin... Ve gelecekleri için onlara yardım edebilecek misiniz görün.
 
- Yeni House kozmetikleri, kaynaklar, yükseltmeler ve daha fazlası! Artık House of Hades'i dekore edebilir veya yeni Müzik Standı için çok sayıda eğlenceli parça toplayabilirsiniz.
 
Tamamen seslendirilmiş birçok yeni hikaye olayı, görsel iyileştirmeler, heyecan verici yeni denge değişiklikleri ve deneyimleyecek yükseltmeler de var.
 
Ek olarak, bu güncelleme, uzun zamandır Supergiant Games ortak çalışanı olan Ashley Barrett’in güzel sesiyle yepyeni bir müzik parçası tanıtıyor.

 
Hades şu anda Epic Games Store'da erken erişimde. 10 Aralık'ta Steam erken erişime gelecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Supergiant Games Hades Supergiant Games hack-and-slash dungeon crawler
Death Stranding'in Yaş Sınırı Belli Oldu Dead Cells, Slay the Spire, Shantae ve Daha Fazlası 24 Ekim'de Origin Access'e Eklenecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hades
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız